7.sınıf bursluluk sınavı zor mudur?

skyfalton31

Picopat
Başliktaki gibi zor mudur bizim fen hocası bu sene çıkan sorular Full 1. dönem olacak dedi 1. dönem olmasının olumsuzluğu Full yeni nesil mi olur ben son 1 ay veya 2 hafta kala çalışayım diyorum sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Çalışman. Konuyu bil çıkmış sorulara bak yeter.

Senyor hocam analiz ettiğim kadarıyla bu konularla cçk ilgilisiniz ve biliyorsunuz önceki konulardada bilgili bir şekilde herkesi cevaplamışsınız lütfen bana 7.sınıf bursluluk sınavı için taktikler veriri misiniz ama önceki önerilerinizi okudum oturun çalışın yaparsın falan demeyin iyi günler.

Senyor hocam analiz ettiğim kadarıyla bu konularla cçk ilgilisiniz ve biliyorsunuz önceki konulardada bilgili bir şekilde herkesi cevaplamışsınız lütfen bana 7.sınıf bursluluk sınavı için taktikler veriri misiniz ama önceki önerilerinizi okudum oturun çalışın yaparsın falan demeyin iyi günler.
Dostum yapman gereken tek şey temel seviyede konuları tekrar etmek. Ve çıkmış sorulara bakmak. Konuları aşağı yukarı bilirsen ve çıkmış soruların tarzlarını çözebilecek seviyeye gelirsen kazanamama ihtimalin çok düşük.Çünkü sınav gerçekten kolay, gelecek soru tarzları belli. Zaten 7.sınıfa gelene kadar burs kazanmış başarılı rakiplerin bir kısmı da eleniyor 5 ve 6 da aldıkları için. Konu bilgin ne durumda şu anda?

Cok teşekerüler abi ben son 25 gün kaldığı için her gün ünite bitiriyorum ve soru çözüyoruöm öyle anlar mıyım? Bir de bursluluk sınavında problemler pek cıkmıyor diye bir şey duydum doğru mudur?

Dostum yapman gereken tek şey temel seviyede konuları tekrar etmek. Ve çıkmış sorulara bakmak. Konuları aşağı yukarı bilirsen ve çıkmış soruların tarzlarını çözebilecek seviyeye gelirsen kazanamama ihtimalin çok düşük. Çünkü sınav gerçekten kolay, gelecek soru tarzları belli. Zaten 7.sınıfa gelene kadar burs kazanmış başarılı rakiplerin bir kısmı da eleniyor 5 ve 6 da aldıkları için. Konu bilgin ne durumda şu anda?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı