7. sınıf matematikte yarım saatte soru çözmek normal mi?

Erdembullut

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ismim erdem, 7.sınıf öğrencisiyim. Şimdiden LGS için hazırlanıyorum ama çok yetersizim gibi.

Çözdüğüm kitaplar:

Tonguç dinamo:

Matematik.
Fen.
Türkçe.
Sosyal.
İngilizce.

tamamda matematikte bir soruyu en az yarım saatte çözüyorum
Her konuda çalışacaksın. Tekrar edeceksin video izleyeceksin. Veya aşırı derecede zekisen eğer tekrar etmeye gerek yoktur video izle yeter. Her şeyde bir istek olması lazım.

Merhaba, ismim erdem, 7.sınıf öğrencisiyim. Şimdiden LGS için hazırlanıyorum ama çok yetersizim gibi.

Çözdüğüm kitaplar:

Tonguç dinamo:

Matematik.
Fen.
Türkçe.
Sosyal.
İngilizce.

Hocam bir soru çözerken 30 dakikayı neye harcıyorsunuz? Bence soruyu bilmiyorsunuz ve geçmemek yerine boş vakit harcıyorsunuz. Bizim de yapamadığımız sorularda boş bırakıyoruz hocamıza soruyoruz. Bu arada 7. sınıfta hafiften temel oluşturmanız 8'de çok işinize yarar. Ben 8'deyken sınıf arkadaşlarım sınavdan bir haberdi.

Hocam bir soru çözerken 30 dakikayı neye harcıyorsunuz? Bence soruyu bilmiyorsunuz ve geçmemek yerine boş vakit harcıyorsunuz. Bizim de yapamadığımız sorularda boş bırakıyoruz hocamıza soruyoruz. Bu arada 7. sınıfta hafiften temel oluşturmanız 8'de çok işinize yarar. Ben 8'deyken sınıf arkadaşlarım sınavdan bir haberdi.
Cidden yani en fazla 5 dakka harca bı soruya oda taş çatlasa yani sınav süresi olarak bı matematik sorusu 2 dakika normalde cozemezsen boş bırak sınav bitince en sondaki zaman geri dönüp bak denemedeysen

Çözdüğüm kitaplar:

Tonguç dinamo:

Matematik.
Fen.
Türkçe.
Sosyal.
İngilizce.

Şu anlık yeterli ancak 7. sınıf LGS için çok önemli konuları iyi anlaman gerekiyor özellikle matematikte kötüysen. Ben 7. sınıfta denklemleri, ucgenleri vb. konuları anlamadığım için 8'de de anlamadım ve bu konuları bilmeden LGS'ye girdim bu yüzden dersleri anlaman çok önemli dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı