8. sınıf matematikte yaşanan sınav kaygısı

8. sınıfım yarın matematik yazılısı var. Hiçbir şey bilmiyorum ve dinlediğim konu anlatımlarını anlamıyorum. 7. sınıfta iken son notum 80 idi. Babamın parası olmadığı için dershaneye gidemiyorum. Yarın iyi bir not alamazsam diye düşünüyorum, artık sınavlar açık uçlu sallasam bile tutmayacak ve belki 0 alacağım. Bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum.
Ağlama. Hemen yat sabah 45 dk. önce kalk hızlıca tekrar yap.
Sınavın ne zaman bilmiyorum. Sınav olana kadar mola aralarında tekrara devam et.

Bu zamanlarını çok arayacaksın, hiç bir şey ağlamanı gerektirmiyor.
Bunu zamanla anlayacaksın.
Babanın parasının olmaması seni güçlendirsin. (Her şey para değil, bu konu derin.)

Hocam olmuyor gerçekten anlamıyorum üstelik geçen haftaki denemede seviye sınıfından çıkarıldım ve yeni sınıfımda hiçbir şey anlayamıyorum derste 1 dakika susmuyorlar ve imam hatip okuduğum için seviye sınıfında Arapça dersinde etüt yapıyorduk yeni sınıfta hoca yazılı sınavında kelime soracak ve ben hiçbir şey bilmiyorum.

Babam almaz üstelik sınav yarın artık çok geç

Sıkıntı yok takma kafana tek yazılıdan hiçbir şey olmaz. Önündeki yazılı ve sınavlara hazırlanırsın, hiçbir şey de kaybetmemiş olursun kardeşim.

Bende 8. sınıfım dostum takma bu kadar 7'de 35 almış biriyim ikinci sınavda 85 aldım. 8'in konuları 7'den daha kolay geliyor bana. Önce konu tekrarı yap ondan sonra kazanım çözmeye çalış çözemezsen eğer çözmeye uğraşma soru çözüm videosu izle. Partikül matematiği öneririm tonguç falan izleyerek vakit kaybetme. Ayrıca dünyanın sonu değil bunu da unutma :)
Soru çözüm izleyerek o konu hakkındaki soru tiplerinin çözümlerini kavramış olursun.

Haklısınız hocam 9. sınıfa geçtim ve bu kaygıları dibine kadar yaşıyorum.

Bırak bu kaygıları hocam. Ben 11. sınıfım bu sene. 9. sınıf temelim yoktu. 10. sınıfım iyiydi. Bu sene TYT denemesi olduk ilk netim 79,25 geldi. Biraz tekrar çok işe yarıyor.

8. sınıfım yarın matematik yazılısı var. Hiçbir şey bilmiyorum ve dinlediğim konu anlatımlarını anlamıyorum. 7. sınıfta iken son notum 80 idi. Babamın parası olmadığı için dershaneye gidemiyorum. Yarın iyi bir not alamazsam diye düşünüyorum, artık sınavlar açık uçlu sallasam bile tutmayacak ve belki 0 alacağım. Bu yazıyı yazarken bile ağlıyorum.
Canım sağ olsun diyip geçin. Eğer anlamıyorsanız yapabileceğiniz bir şey yok. Arkadaşların attığı size yardımcı olabilecek videoları izleyin ve canınızı sıkmayın. Dünyaya bir kere geliniyor.

Canım sağ olsun deyip geçin. Eğer anlamıyorsanız yapabileceğiniz bir şey yok. Arkadaşların attığı size yardımcı olabilecek videoları izleyin ve canınızı sıkmayın. Dünyaya bir kere geliniyor.

Hocam ben iyi bir lise kazanamaz isem babam beni okuldan alacak ben derslerden kötü not alırsam ne yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı