7. sınıfta dersler nasıl düzeltilir?

3 ana dersi düzeltemeye çalışman gerek o zaman. 🥰
Bu büyük katkıyı bir yana bırakırsak okulda anlamadığın kısımları YouTube üzerinden çalışıp soru çözümleri ile de destekleyerek iyi hâle gelebilirsin. Bence 7'ye hiç bakma direkt 8'e çalış. En azından LGS'de faydası olur. 🥰
7'ye hiç bakma demek saçma olur, 7'de sıkıntısı varsa 8'i nasıl yapsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bugün LGS'ye girmiş biri olarak söylüyorum hocam sinav ne zordu ne kolaydı çalışan bu sınavı net yapardi simdiden başlayın hafif hafif 2. dönem ağır çalışın ama bir anda değil yavaş yavaş yapın.

Hocam bugün LGS'ye girmiş biri olarak söylüyorum hocam sinav ne zordu ne kolaydı çalışan bu sınavı net yapardi simdiden başlayın hafif hafif 2. dönem ağır çalışın ama bir anda değil yavaş yavaş yapın.

Hocam ailem bana inanmıyor psikolojim bozuldu 7. sınıfı tekrar etmekte fayda var mı?

Hocam ders çalışsam bir şey değişmiyor okuldaki öğretmenler kalitesiz evde çalışarak öğreniyorum.

Günümüz öğretmenlerinin çoğu gerçek öğretmen değil zaten, çoğu sadece puanı yettiği için öğretmen olmuş yetersiz kişiler. Dersini okulda dinle, o gün işlediğin konuyu YouTube üzerinden öğren. En iyi yol bu bence. YouTube'daki hocalar gibi hocalarımız olsaydı keşke okulda.

Hocam 7 çok önemli değil aileniz yanlış bir düşünceye varmış . Şu 9 ay sıkı çalışsanız çok rahat +420 alırsınız. Şimdiden bir hedef belirleyin bence.

Günümüz öğretmenlerinin çoğu gerçek öğretmen değil zaten, çoğu sadece puanı yettiği için öğretmen olmuş yetersiz kişiler. Dersini okulda dinle, o gün işlediğin konuyu YouTube üzerinden öğren. En iyi yol bu bence. YouTube'daki hocalar gibi hocalarımız olsaydı keşke okulda.

Hocalar o kadar dandikki düşünemezseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı