7. sınıfta günde kaç soru çözülmeli?

Günde 70-80 soru yeterlidir bence hocam. Seneye bu soru sayısını 100-120'ye çıkartırsınız.

13 yaşınızdasınız. Okul gibi boş şeyleri kafaya takmayı bırakın. Kimsenin ne dediğinin de bir önemi yok, kimseyi dinleme sakın.

Daha çok gençsin. Git kendini geliştir. Yeni hobiler, arkadaşlar keşfet. İnan daha sonra vaktin olmayacak.

Hocam eğitim ne zaman boş oldu düzgün diploman varsa kendini geliştirmen lazım.

Yapacak bir şey yok. Bahaneleri kenara bırakıp, kendini geliştirmeye bak.

Annen ve baban hayatının her bölümünde yanında olmayacaklar. Her zaman kendini, kendin kurtaracaksın. Bu yüzden bazı şeylerin üstesinden tek başına gelmen gerek.
Birde keşke kendimi geliştirip güçlendirebilseydim. O kadar zayıf ve cılızımı ki çok güçsüzüm :(

Kendinize bir program ayarlayın. Her gün 2 branştan çözün. Her bir branştan 25 soru çözün, toplamda 50 soru. 25 soru türkçe, 25 soru inkılaptan mesela. Ben öyle yapıyorum.

Cahil saf Anadolu köylüleri çocuklarını güzel bir lise, güzel bir üniversite kazandıkları zaman zengin olacaklarını düşünüyorlar.

Benim ailemde tam bu durumda. Annem lise mezunu bana diyor ki üniversite kazan hayatın kurtulacak. Alacağım paranın zaten bir değeri yok 5 bin veya taş patlasın ki oda cerrah vs. olursam 8 bin alırım. Yani annem bildiğiniz Acun Ilıcalı gibi olacağımı sanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı