70.000 TL her şey dahil sistem önerisi

Bütçe
70.000

DarkCrystalTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Mevcuttaki bilgisayarım eskidiği için yenileme kararı aldım. En başta 3D modelleme ve yazılım amaçlı kullanacağım. Bunun yanında Starfield, Cyberpunk 2077, ETS 2, Assetto Corsa, Spider-Man oyunları gibi oyunları oynamayı planlıyorum. Belirttiğim bütçenin içinde klavye, mouse ve monitör de var. Önerisi olan tüm arkadaşların önerisini bekliyorum.

@messinicocugu

Son düzenleme:
Bu ikisini alabilirsiniz hocam sistem TOPLA5 koduyla 57655TL tutuyor.
Kalan parayla da diğer ekipmanlar alınır.

Bu ikisini alabilirsiniz hocam sistem topla5 koduyla 57655TL tutuyor.
Kalan parayla da diğer ekipmanlar alınır.

Hocam bilgisayar linki toplama sihirbazına atıyor sistemi göremedim. Hata olabilir mi?

Hocam bilgisayar linki toplama sihirbazına atıyor sistemi göremedim. Hata olabilir mi?

Bug'Landı hocam fotoğraftan bakabilirsiniz TOPLA5 koduyla 56135TL'ye geliyor ekran kartını 3 fanlı yaparsanız ise 57655TL tutuyor.
Bu soğutucuyuda alabilirsiniz:

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (179).png
    Ekran Görüntüsü (179).png
    202,9 KB · Görüntüleme: 49
Bug'landı hocam fotoğraftan bakabilirsiniz topla5 koduyla 56135TL'ye geliyor.
Bu soğutucuyuda alabilirsiniz:

Sağ ol dostum foruma döndüğünü duydum yazdım üzmüyorsun vallahi :D

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama PSU ile SSD göremedim onlara öneriniz var mıdır?
@messinicocugu

Son düzenleme:
Sağ ol dostum foruma döndüğünü duydum yazdım üzmüyorsun vallahi :D

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama PSU ile SSD göremedim onlara öneriniz var mıdır?
@messinicocugu

Hocam PSU kasanın içinde normalde SSD de vardı ama dışarıdan alırsanız oradaki modelden bu daha iyi olur:

Hocam PSU kasanın içinde normalde SSD de vardı ama dışarıdan alırsanız oradaki modelden bu daha iyi olur:

Görmemişim kusura bakma iyi akşamlar :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı