70.000 TL'ye her şey dahil sistem toplamak

25omerrrr

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
hp victus gaming r1012nt, 32 GB ram, 1 TB ssd, intel core i7 14700Hx,nvidia rtx 4070 120w, 2560*1440 240 Hz ekran,
Nakit 50-70k aralığında kulaklık, klavye, hoparlör, mouse ve ekran dahil PC öneriniz var mıdır?

RAM'i 32GB yapın + monitör = 65,500tl

Kalanı ile de (üzerine biraz koyarak) geri kalanları tamamlayabilirsiniz. Çevre birimleri tavsiyeleri için diğer bilgili arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

Monitör tercihi size bağlı. 2K 260Hz veya 4K 144Hz alabilirsiniz ikisi de güzel monitörlerdir.

Ekipman kısmında da beyaz renkte ve kablosuz olmasına karşın fiyatına göre kaliteli ürünleri seçtim.

RAM'i 32GB yapın + monitör = 65,500tl

Kalanı ile de (üzerine biraz koyarak) geri kalanları tamamlayabilirsiniz. Çevre birimleri tavsiyeleri için diğer bilgili arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

Attığınız sistemdeki GPU çok kötü bir model hocam. İşlemcisi vs. çok iyi ancak o kadar parayı verip 2 fanlı ısınan bir modeli almak doğru değil bence.

Attığınız sistemdeki GPU çok kötü bir model hocam. İşlemcisi vs. çok iyi ancak o kadar parayı verip 2 fanlı ısınan bir modeli almak doğru değil bence.
GALAX'lı bir sistem olduğunu bilmiyordum, haklısınız.

Madem güzelce anlaştık o zaman sizi son açtığım konuya tavsiyeye davet ediyorum :)

Monitör tercihi size bağlı. 2K 260Hz veya 4K 144Hz alabilirsiniz ikisi de güzel monitörlerdir.

Ekipman kısmında da beyaz renkte ve kablosuz olmasına karşın fiyatına göre kaliteli ürünleri seçtim.

Kasaya soğutucu lazım gibi, 14. nesil işlemciye stok fan takmışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı