70.000 TL'ye RTX 4070'li hazır sistem önerisi

d3vaston

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese. Hayatımda ilk kez oyun odaklı bir kasa almayı düşünüyorum, bütçe olarak 65BIN-70bin arası bütçem var. Kasayı OLED TV'y bağlayarak kullanmak istiyorum, 4070'li bir sistem sanıyorum yeterli olacak.

Özellikle ricam GameGaraj gibi sitelerden hemen gidip alabileceğim hazır bir kasa tavsiye ederseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Hayatımda ilk kez oyun odaklı bir kasa almayı düşünüyorum, bütçe olarak 65BIN-70bin arası bütçem var. Kasayı OLED TV'y bağlayarak kullanmak istiyorum, 4070'li bir sistem sanıyorum yeterli olacak.

Özellikle ricam GameGaraj gibi sitelerden hemen gidip alabileceğim hazır bir kasa tavsiye ederseniz bana çok yardımcı olmuş olursunuz. Şimdiden teşekkürler.

Gaming gen dediniz diye bunu atıyorum hocam.

Öneririm tabii ki ama yukarıda arkadaşın dediği gibi tektek toplamak daha kaarlı olabilir ve daha iyi parça seçebiliriz bir de neden 4080 Super değil de 4070 Super.
Benim kasayı kendim toplamam mümkün değil o parçaları takamam, konsol gibi hazır alıp halletmek istiyorum. 4070 Super 1440p/4K arası Ultra ayarlar için yeterli diye okudum, 80 bana fazla gibi 🤔

Benim kasayı kendim toplamam mümkün değil o parçaları takamam, konsol gibi hazır alıp halletmek istiyorum. 4070 Super 1440p/4K arası Ultra ayarlar için yeterli diye okudum, 80 bana fazla gibi 🤔

70 k bir fiyatı var 16 GB RAM ile 32 isteyince 73 oluyor.
Sadece RAM'i yükseltim ekstra yükseltme olabilir.

Sosyalde ben de dahil herkes yardımcı olur. İlk sistemimi topladığımı hatırlıyorum 16 yaşımda çok heyecanlıydı bir deneyin bence :)

Bu işinizi görecektir hocam:
Bu arada hazır sistem daha ucuza gelir kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı