70.000 TL’ye sistem önerisi

eser34325

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Bütçem maksimum 70.000 TL (fazla oynama yok). Hazır sistem olması zorunlu — toplama istemiyorum. Kendime oyuncu sistemi alacağım; kafamda şu istekler var, tavsiye ve hazır model/mağaza önerilerine açığım:
  • Tercih: Ryzen 7 9700X işlemcili bir sistem (başka iyi alternatif varsa yazın)
  • Anakart: Minimum B650, mATX olabilir (hazır kasada bu uyumluysa sorun yok)
  • Ekran kartı: RX 9070 XT (özellikle istiyorum)
  • Soğutma: Kaliteli, sessiz hava soğutma (hazır sistemde geliyorsa tercih edilir)
  • Kasa & PSU: Güvenilir marka, iyi hava akışı olan kasa ve kaliteli PSU (80+ sertifikalı, bilinen üretici)
  • Diğer: RAM/SSD vb. dengeli olsun; 2–3 yıl sorunsuz kullanım hedefliyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim:
  1. Bu bütçeyle hazır en iyi sistemler/modeller hangileri? (mağaza ve model linki atarsanız süper)
  2. Ryzen 7 9700X + RX 9070 XT kombinasyonunu hazır sistemlerde bulmak mantıklı mı, yoksa alternatif işlemci/ekran kartı önerir misiniz?
  3. Hazır sistem alırken özellikle dikkat etmem gereken maddeler neler? (PSU markası, soğutma tipi, garantiler, anakart özellikleri vs.)
  4. Sessiz ve performanslı hazır soğutma/çeşitleri olan markalar var mı?
Şimdiden öneriler için teşekkürler — model ve link atarsanız ben de fiyat kontrolü yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
Bütçem maksimum 70.000 TL (fazla oynama yok). Hazır sistem olması zorunlu — toplama istemiyorum. Kendime oyuncu sistemi alacağım; kafamda şu istekler var, tavsiye ve hazır model/mağaza önerilerine açığım:
  • Tercih: Ryzen 7 9700X işlemcili bir sistem (başka iyi alternatif varsa yazın)
  • Anakart: Minimum B650, mATX olabilir (hazır kasada bu uyumluysa sorun yok)
  • Ekran kartı: RX 9070 XT (özellikle istiyorum)
  • Soğutma: Kaliteli, sessiz hava soğutma (hazır sistemde geliyorsa tercih edilir)
  • Kasa & PSU: Güvenilir marka, iyi hava akışı olan kasa ve kaliteli PSU (80+ sertifikalı, bilinen üretici)
  • Diğer: RAM/SSD vb. dengeli olsun; 2–3 yıl sorunsuz kullanım hedefliyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim:
  1. Bu bütçeyle hazır en iyi sistemler/modeller hangileri? (mağaza ve model linki atarsanız süper)
  2. Ryzen 7 9700X + RX 9070 XT kombinasyonunu hazır sistemlerde bulmak mantıklı mı, yoksa alternatif işlemci/ekran kartı önerir misiniz?
  3. Hazır sistem alırken özellikle dikkat etmem gereken maddeler neler? (PSU markası, soğutma tipi, garantiler, anakart özellikleri vs.)
  4. Sessiz ve performanslı hazır soğutma/çeşitleri olan markalar var mı?
Şimdiden öneriler için teşekkürler — model ve link atarsanız ben de fiyat kontrolü yaparım.
Şu anda hazır sistem fiyatları uçuk durumda. Yarın incehesapta kara cuma indirimi olacak oraya bakmanı öneririm.

Cuma bakmakta fayda var hocam, çok indirime giriyor mu?
Yani bu cuma diğerlerine göre biraz daha özel olacak sanırım inşallah güzel indirimler olur diye umut ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı