70-75 bin TL sistem toplama

Bütçe
70.000 75.000
2K grafiklerde oyun oynamaktan başka bir şey yapmayı düşünmüyorum şu an.
Sapphire Nitro 9070XT modelini alıp parçaları ayrı ayrı almayı planlıyorum hazır sistem almaktan mantıklı olur mu çünkü kasalar ve PSU'lar hazır sistemlerde çok göz ardı ediliyor bana göre hoşuma giden kasalar hep kalitesiz veya düşük watt PSU ile karşıma çıkıyor.

Ben de aynısını 5080 ekran kartı alarak yapmayı düşünüyorum çünkü hazır sistemlerde hep bir şeyler kalitesiz oluyor ve istediğim bir parça uygun olmuyor. Ama tek tek sitelerden toplayıp birleştirme konusunda da ilk olacağı için korkuyorum da. Akakçe'den toplanacak ama mağaza güvenirliğidir hazıra kıyasla fiyat farkıdır binbir soru var kafada. 9070XT şu an gereksiz pahalı bence 5070 Ti almak 4K farkla çok daha mantıklı duruyor. Fiyatı düşerse alınır bence abarttılar çünkü.

Ben de aynısını 5080 ekran kartı alarak yapmayı düşünüyorum çünkü hazır sistemlerde hep bir şeyler kalitesiz oluyor ve istediğim bir parça uygun olmuyor. Ama tek tek sitelerden toplayıp birleştirme konusunda da ilk olacağı için korkuyorum da. Akakçe'den toplanacak ama mağaza güvenirliğidir hazıra kıyasla fiyat farkıdır binbir soru var kafada. 9070XT şu an gereksiz pahalı bence 5070 Ti almak 4K farkla çok daha mantıklı duruyor. Fiyatı düşerse alınır bence abarttılar çünkü.

Aynen öyle illaki bir parça kalitesiz oluyor ve NZXT H6 modelinde kasa olan hiçbir hazır sistem yok. İçi ne kadar önemliyse dışı da o kadar önemli benim için. Şu anki fiyatlara göre 9070XT benim gözümde alınabilir bir fiyatta çünkü Palit 40.500'de stok verdi 43.000e çıktı Galax ve Gainward'da o fiyatlarda ve bana güven vermiyor bu markalar Nitro+da 40.000e düştü bence hâlâ uygun fiyatta ülkemizdeki fiyatlara göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı