70-80 Bin TL Render İçin Laptop Önerisi

Bütçe
70.000-80.000

Katana'ya niye kötü dediniz ki hocam. İyi gibi duruyordu. Bir aksilikle karşılaşmamak için bilindik markalardan ilerleyeceğim Aero'yu daha önce duymadım. Bir de çok cazip gelmedi özellikleri sanki o fiyata biraz daha iyi olan laptoplar var gibi.

Tongfang dedikleriniz çok güvenilir gelmedi. Zaten GameGaraj'dan da soğudum biraz. Daha bilindik markalara yönelmek istiyorum.

Katana'ya niye kötü dediniz ki hocam.

TUF neyse Katana o. Bu fiyata soygun olur. Tutarsız CPU+GPU performansı. Orta seviye soğutma ve kasa kalitesi ile bütçede tercih edilmez. En azından Crosshair bakmak lazım ama ne yazık ki o da başka bir soygun 90k(asla değmez)

Aero'yu daha önce duymadım.

Bu Gigabyte içerik üretimine yönelik ürünü. Gigabyte laptop piyasanında uzun zamandır var. Çok sağlam ve özel ürünleri var. Ama Türkiye'ye yeni yeni geliyor.

Tongfang dedikleriniz çok güvenilir gelmedi. Zaten GameGaraj'dan da soğudum biraz. Daha bilindik markalara yönelmek istiyorum.

En büyük kasa üretücilerinden. İyi ürünleri var fazlasıyla. GameGaraj falan istemiyorsanız bütçenizde başka ürün yok. Bütçe yükselirse ASUS, MSI alınabilir.
Hatta 147k alınabilir en mükemmel ürün Lenovo Legion 7 5080 16' OLED. Daha iyisi yok kalite ve performans olarak.

147k çok dedin hocam ya maksimum 90k ya MSI ASUS tarzı bir şey arıyorum. 17 inchden vazgeçebiliriz 8 GB VRAM'de olur.

147k çok dedin hocam ya maksimum 90k ya MSI ASUS tarzı bir şey arıyorum. 17 inchden vazgeçebiliriz 8 GB VRAM'de olur.

Hocam siz ikinci el düşünür müsünüz? Forumdan tanıdığım arkadaşım "bir ihtimal" cihazı satar. Cihazı kendisine ben önerdim, 1 yıldır sorunsuz kullanıyor. i9 13900HX RTX 4090 32 RAM 2 TB SSD. Garanti durumunu hatırlamıyorum. Fiyatta anlaşırsanız 150k kadar daha kaliteli ve performanslı ürün bulamazsınız.
Döküntü ürünler var o fiyata 5070 Ti.
Şu Vector daha dün 85-86k idi. Yine indirim alır. Paneli berbat. En ucuz MSI ürünü bu.

Paneli orta şekerli en ucuz ASUS

Eli ayağı düzgün en uygun ASUS

Kaynak.

Fiyatları pahalı geldi hocam. Zaten bunu okulda kullanmak için alıyorum mezun olunca masaüstü dizeceğim. O yüzden 5070 Ti yerine 4080 vrya 4000 serisinden güçlü beni üzmeyecek bir kart iyi olur. Yanınada ona yakışır bir islemci ve RAM. Fiyat olarak 70-80 çok çok zorlayabilirsem 90 olur.

4080 laptop fiyatı uçuk. 10-15 gün önce 89k satıldı. İndirim gelirse takip edin.
Hiç yurt dışında akrabanız falan var mı? Beleş fiyata 1200-1800$(tax vs daha uygun) 5060/70-ti satılıyor (özellikle ABD ve Lenovo Legion)

Sizin için mantıklı seçenek hala garaj gibi görünüyor. Eli ayağı düzgün 4070 yok fazla. 5060/70 MSI ASUS fahiş fiyata dandik ürünleri var (TUF, Katana gibi)
Aklınıza model gelirse gönderin bakalım.
Ayrıca önceden sormuştum sarısitede 4080/70 harika(Lenovo gibi) ürünler var. Bir kısmı garantili, iade seçenekli. Yüz yüze görüşüp, inceleyip sentetik test fatura vs sonra çok mantıklı seçim olabilir.
4080 performansı 5070 Ti'den iyi zaten.

Yurt dışında akrabam var ama şu anda Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. Yakında Yunan adalarına gideceğim oraya kargo geliyorsa belki olabilir. Sarı siteye gelecek olursak laptopta ikinci el çok tercihim değil maalesef. Zamanla çok yıpranıyorlar sıfır almak daha mantıklı gibi.

Biraz daha araştırıp birkaç model atarım buraya. Önerileriniz için teşekkürler, aklımda ufak bir şema oluştu sayenizde.

Yunanistan bilmiyorum ama Bulgaristan geçen yıl uygundu. Bu yıl fiyatlar biraz artmış. Leva TL karşısında değer kazanmış. Satın almaya değmez. Almanya da bile hala fiyatlar uçuk. En iyi ihtimal Gürcistan olabilir.

Hocam şu laptopa bakar mısınız?

Hp Omen 17 db0015NT

Hocam HP hakkında hiç bilgim deneyimim yok. Sensör, toucpad vs hatalar görmüştüm. Bu seride var mı bilmiyorum. @Adlin hocam fikir verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…