70-80 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Tamamdır hocam beklemedeyim yeniden. 24-25 inç civarı 2K bir monitör almam daha mantıklı olur o zaman.

24 inç 2K önermem hocam güzel görüntü alamazsınız. Tavsiyem alın 27 rahatınıza bakın. Bende 27 kullanıyorum alışınca çok büyük gelmiyor FPS oyunlarını rahatlıkla oynayabiliyorum.

Nasıl bir darboğaz olur ne kadar etkiler performansı sizce hocam? Ayrıca NVIDIA ekran kartlı bir sistem önerme şansınız var mıdır? 2. kez soruyorum ama.

Not: 2K 24-25 inç bir monitörde alabilirim darboğaz fazla olursa fakat 27 inç dediğim gibi çok büyük.

2K 24 inçte 1080p ile cok farkı olmaz ve Samet hocamin dedigi gibi iyi görüntü alamazsınız. Alışırsınız diye düşünüyorum bende.

NVIDIA sistem bu da.
Görseldeki özelleştirmeleri yapabilirsin.
59k oluyor.

Tavsiyem 9070XT olur son gelen yazılım güncellemesi ile 5070 Ti'ye biraz fark attı bir de 9070XT de ki hazır sistemin parçaları biraz daha kaliteli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250709_203432_Chrome.jpg
    Screenshot_20250709_203432_Chrome.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 23
Hocam sanki biraz gıcık ya da spesifik şeyler istiyor olacağım ama AMD'nin kalitesini bilsemde NVIDIA ekran kartlı olsa sistemler öyle bir şey önerseniz olur mu? Ayrıca monitör olarak bunu düşüneceğim fakat CS2 de vs. 27 bana çok büyük geliyor 24 inç bir şey önerme şansınız var mıdır?
reis zaten arkadaşın attığı sistemde anakart yükseltmen lazım ve soğutucu

NVIDIA sistem bu da.
Görseldeki özelleştirmeleri yapabilirsin.
59k oluyor.

Tavsiyem 9070XT olur son gelen yazılım güncellemesi ile 5070 Ti'ye biraz fark attı bir de 9070XT de ki hazır sistemin parçaları biraz daha kaliteli.

Hocam uzun zamandır NVIDIA ekran kartlı sistemler kullandığım için ve zamanında bolca AMD sıkıntısı duyduğum için AMD'ye geçmek pek istemiyorum açıkçası yoksa attığınız ilk sistem çok daha iyi bence de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı