70-90 bin TL sistem toplama önerisi

hayaletqwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 70-90 bin TL sistem hazırlamak istiyorum bu konuda çok bir bilgim yok. Valorant, Dying Light, Left 4 Dead, GTA 5, Rainbow Six: Siege, Portal 2 ve Minecraft tarzı oyunlar oynuyorum.

Arkadaşlar 70-90 bin TL sistem hazırlamak istiyorum bu konuda çok bir bilgim yok. Valorant, Dying Light, Left 4 Dead, GTA 5, Rainbow Six: Siege, Portal 2 ve Minecraft tarzı oyunlar oynuyorum.
O oyunlar için alınacak bir sisteme o kadar para bayılmaya gerek yok.

Şu sistemi al kalan parayada ikinci elden bir motorsiklet alırsın kendine.

O oyunlar için o kadar para bayılmaya gerek yok.

Şu sistemi al kalan parayada ikinci elden bir motorsiklet alırsın kendine.

2x8 DDR5 RAM'mi ?!?!?! Özelleştirmenin en iyi SSD'si Crucial P3 Plus mı? Hocam her şeyiyle elde tutulur yanı yok.

80-90 Bine En iyi sistem olsun. Şu anki bilgisayarım 32 bin TL ve hiç bir işe yarqdığı yok. Depolama olarak 500gb. Oyun yüklemek istediğimde birini silip diğerini yüklüyorum.

@422470 neyin gülmesi bu? Rock 7A-RTX 4080S - Game Garaj Sisteme ek olarak G.Skill 64 GB olan RAM'i(CL30 Değerli olanı seç.) Ve B650 Tomahawk anakart alırsan Max bütçeni 450 lira aşıyor ama değecektir.

90k sistemle Valorant oynayacak olmasina guldum? Tabii herkesin kendi eglencesi ona bir şey diyemem ama komigime gittigi icin attim.

80-90 Bine En iyi sistem olsun. Şu anki bilgisayarım 32 bin TL ve hiç bir işe yarqdığı yok. Depolama olarak 500gb. Oyun yüklemek istediğimde birini silip diğerini yüklüyorum.
Hocam o zaman depolama eklesene niye komple değiştiriyorsun :). @555108 'ün attığı sistemi alabilirsin illa değiştireceksen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı