70 bin TL bütçede marka mı donanım mı önemli?

Bütçe
70000

Aras_32

Zeptopat
Daha fazla  
Aynı paraya 5060 Lenovo Legion'ya da Gameraider/Gamegaraj 5070. Üniversitede uzun süreler boyunca kullanacağım, siz olsanız hangisiniz seçerdiniz? Gameslayer Tongfang kasa kullansa da adı bilinmeyen markalar bana güven vermiyor.

Son düzenleme:
Aynı paraya 5060 Lenovo Legion yada Gameslayer 5070. Üniversitede uzun süreler boyunca kullanacağım, siz olsanız hangisiniz seçerdiniz? Gameslayer Tongfang kasa kullansa da adı bilinmeyen markalar bana güven vermiyor.
Gameslayer derken sanırım Gamegaraj'ın modelini bahsediyorsunuz. Öyle kötü ve yeni bir marka veya model değil ben olsam 5070'li modeli alırım donanım tabikide önemli.

Yerli bir marka, garanti kalite açısından nasıldır önerir misiniz?
Yeni değil, senelerdir bu işin içindeler ancak ilk Slayer modellerinde özellikle ısınma gibi problemler vardı. Slayer 4 ve 5 ile bu sorun azaldı. F/P açısından güzel cihazlar koyuyorlar, şahane bir soğutma ve diyemem ancak çoğunlukla yeterli oluyor. Garanti durumunu şu anlık bilemiyorum 4-5ay önce kontrol ettiğimde tek servisleri İstanbul'da idi diye hatırlıyorum.

8gb 5070 alınmaz.

Aynı paraya 5060 Lenovo Legion'ya da Gameraider/Gamegaraj 5070. Üniversitede uzun süreler boyunca kullanacağım, siz olsanız hangisiniz seçerdiniz? Gameslayer Tongfang kasa kullansa da adı bilinmeyen markalar bana güven vermiyor.
Yani bilinmeyen markalar olabilir her marka ilk zamanlarında bilinmiyordu. Sonuçta parçaları belli herşeyi ortada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı