70 bin TL'ye kadar sistem toplama önerisi

Bütçe
70000

fraspy

Decapat
Daha fazla  
İyi Sosyaller,

70 bin liraya kadar limiti olan fare-klavye-monitör-kulaklık-kasa dahil olabilecek en iyi sistemi toplamak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Klavye-kulaklık çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok mühim olanlar kasa-monitör ve fare, teşekkür ederim.

Ekipmanlarla monitörü ben yazıp geçeyim:
Palm tutuşsanız Gladius 3 AimPoint Wireless Asus Promotion ile 2400 civarına geliyor.
Fingertip tutuşsanız X2V2 Mini Retro Brown 2200TL idi sanırım.
Claw-Hybrid tutuşsanız M800 Ultra veya VXE R1 Pro modeline göz atın.
Klavye için AK680 yeterli olur.
Kulaklık için HS80 bakın.
Mousepad için Klasse Pro bakın.
Monitör için @BerkayZ87 hocamın önerisini beklemenizi öneririm.

Ekipmanlarla monitörü ben yazıp geçeyim:
Palm tutuşsanız Gladius 3 aimpoint Wireless ASUS promotion ile 2400 civarına geliyor.
Fingertip tutuşsanız X2V2 mini retro brown 2200TL idi sanırım.
Claw-hybrid tutuşsanız M800 Ultra veya VXE R1 Pro modeline göz atın.
Klavye için AK680 yeterli olur.
Kulaklık için HS80 bakın.
Mouse pad için Klasse Pro bakın.
Monitör için @BerkayZ87 hocamın önerisini beklemenizi öneririm.

Hocam yiğenim için alacaklar daha çok oynadığı oyunlar Minecraft-Valorant-Roblox tabii ileri seviye oyunlarda oynayacaktır illaki ama işlemci vs tarafında da güçlü olmasını isterim.

Hocam yiğenim için alacaklar daha çok oynadığı oyunlar Minecraft-Valorant-Roblox tabii ileri seviye oyunlarda oynayacaktır illaki ama işlemci vs tarafında da güçlü olmasını isterim.
O zaman Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj öneririm. Sisteme yapılacak özelleştirmeleri belirteyim:
B650M-K anakart,
LEXAR ARES 2X16 CL30 değerli olan ram,
Kingston KC3000 1TB SSD,
Vento kasa,
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB Intel ve AMD uyumlu İşlemci soğutucu işlemci soğutucu olarak da bunu alırsanız toplam 48500 dolaylarında geliyor olması gerek.
Kalan bütçe sanırım 15000TL civarı monitör için @BerkayZ87

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı