70 bin TL'ye RTX 4060 Ti sistem toplama

Bütçe
70000
Forumdaki çoğu üye, konuyu açıp yardım isteyen birisine karşı küçümseyici davranışlarla öneri veriyor. Vermeseniz çok daha iyi gerçekten. Adama düzgünce söyleyebilirsiniz bu sistemin bu fiyata satılmasının kazık olduğunu, daha doğru seçimler yapılabileceğini. Ama yok. Kazık yiyorsun deyip sistem atmışsınız. RTX 4090'lar falan var abi siz şaka mısınız? Eğer ki sistem toplama ile ilgili bilginiz yoksa sistem önermeyin.

Eskiden bu fiyatlara çok rahat RTX 4070 Ti toplanabiliyordu. Hâlâ da toplanabilir ama çoğu parçadan kısılması gerekiyor. Ama sorun yok.
İnsanlar bu bütçelere giriş seviye işlemciler, microatx giriş seviye anakartlar öneriyor. Büyük yanlış. Çok fazla konu açılıyor sistem yükseltmek için ve çoğunda çaresiz kalıyoruz. Çünkü giriş seviyesi anakart birçok yükseltmeye engel oluyor. Bunu bilmek gerekiyor. Ayrıca yine bu bütçelere düşük seviye işlemciler sistemin ömrünü düşürüyor. Bizzat zamanında düşük seviye işlemci kullanmış ben biliyorum.

Toplam: ₺57.498

İleri de RTX 4080'i bu sisteme tak, hiç sırıtmaz. Öneri yapan arkadaşların önerdiklerine baktım. H610'lar, B650M'ler falan. Şu microatx anakartları dev kasalara önermeyi acilen bırakması gerekiyor insanların. Hayır, arkadaşımda var böyle bir şey, dev kasa da küçücük kalıyor anakart. Microatx anakart küçük kasalar için tasarlanmış olan anakartlardır.

Ekran kartının soğutması çok kötü, Ventus 4000 serisi kartlar alınmaz.

4070 Ti kasa topladım 52 bin liraya bazen düşünüyorum acaba çok mu verdim diye sen 4060 Ti kasaya 50 55 bin diyorsun :)
Arkadaşlar sana güzel sistemler toplamış istersen bilindik sitelerden hazır sistemlere bakabilirsin 70 k ya en kötü 4070 Ti 2 k monitör lü sistem alır paşalar gibi kullanırsın.

4070 Ti kasa topladım 52 bin liraya bazen düşünüyorum acaba çok mu verdim diye sen 4060 Ti kasaya 50 55 bin diyorsun :)
Arkadaşlar sana güzel sistemler toplamış istersen bilindik sitelerden hazır sistemlere bakabilirsin 70 k ya en kötü 4070 Ti 2 k monitör lü sistem alır paşalar gibi kullanırsın.

Her geçen gün fiyatlar artıyor. Öyle aldığın gibi durmuyor fiyatlar maalesef.
Ekran kartının soğutması çok kötü, Ventus 4000 serisi kartlar alınmaz.

Evet dediğiniz gibi, Ventus serisi biraz ısınıyor. Marka takıntısı olan arkadaşlar olabiliyor, o yüzden Ventus önermiştim.

Arkadaşlar bugün vatandan bu bilgisayarı topladık. Oradaki arkadaşla beraber. Sizce nasıl? Eksiği düzeltilmesi gereken yeri F/P olarak nasıl olmuş önerileriniz nelerdir? Bunun yerine bu çok daha mantıklı dediğiniz yerler var mıdır? Bütçem monitör kasa dahil en fazla 70bin.
4060 8 gb i gorunce zortladim bi tık

Forumdaki çoğu üye, konuyu açıp yardım isteyen birisine karşı küçümseyici davranışlarla öneri veriyor. Vermeseniz çok daha iyi gerçekten. Adama düzgünce söyleyebilirsiniz bu sistemin bu fiyata satılmasının kazık olduğunu, daha doğru seçimler yapılabileceğini. Ama yok. Kazık yiyorsun deyip sistem atmışsınız. RTX 4090'lar falan var abi siz şaka mısınız? Eğer ki sistem toplama ile ilgili bilginiz yoksa sistem önermeyin.

Eskiden bu fiyatlara çok rahat RTX 4070 Ti toplanabiliyordu. Hâlâ da toplanabilir ama çoğu parçadan kısılması gerekiyor. Ama sorun yok.
İnsanlar bu bütçelere giriş seviye işlemciler, MicroATX giriş seviye anakartlar öneriyor. Büyük yanlış. Çok fazla konu açılıyor sistem yükseltmek için ve çoğunda çaresiz kalıyoruz. Çünkü giriş seviyesi Anakart birçok yükseltmeye engel oluyor. Bunu bilmek gerekiyor. Ayrıca yine bu bütçelere düşük seviye işlemciler sistemin ömrünü düşürüyor. Bizzat zamanında düşük seviye işlemci kullanmış ben biliyorum.

Toplam: ₺57.498

İleri de RTX 4080'i bu sisteme tak, hiç sırıtmaz. Öneri yapan arkadaşların önerdiklerine baktım. H610'lar, B650M'ler falan. Şu MicroATX anakartları dev kasalara önermeyi acilen bırakması gerekiyor insanların. Hayır, arkadaşımda var böyle bir şey, dev kasa da küçücük kalıyor Anakart. MicroATX anakart küçük kasalar için tasarlanmış olan anakartlardır.
Bu sisteme amd işlemci yapsak daha iyi olmaz mı ilerde yükseltme açısından intel de soket değişiyor diye diyorum sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı