70 ilde okullar uzaktan eğitime geçer mi?

Deprem ile alakası var demedim Online eğitim hakkında fikrimi sundum ben farkındaysanız liseye gidiyorum ben öncelikle öğretmenler müdahale etse de gene yapiyorlar merak etmeyin siz dersin ortasında dışarıda gezmek mi demişsiniz ben öyle bir şey demedim dedimki okuldaki arkadaşlarına yazar telefondan gene sosyalleşip gezerler dedim derste gezicekler demedim bende sizin yanlış anladığınızı düşünüyorum beni yorumumu nasıl anladınız bilmiyorum ama fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.

Olabilir hocam herkes aynı olacak diye zorunluluk yok herkesin anlama durumu farklılıkları vardır.
İmla kurallarına uymaman ve noktalama işaretlerini kullanmaman yüzünden yanlış anlamış olabilirim belki.

2016 civarlarında ve 2019'da da benzer hareketlenmeler olmuştu. 2019 da 6 büyüklüğünde olmuştu zaten. Şimdi bu şekilde bahsedilmesinin sebebinin ülkenin gündeminin deprem olmasına bağlıyorum. Ayrıca İstanbul'da okullar evlerden daha güvenli maalesef.
Hiçbir zaman bu kadar uzun süren bir deprem dalgası olmadı maalesef. Neredeyse 1 aya yakın süredir artçı ve öncü depremler oluyor. Bu sefer durum ciddi. Bir de keşke sadece artçı olsa. 5 ve daha üstü tehlikeli sayılabilecek cinsten depremler de oluyor. Okulların evlerden güvenli olması konu değil burada mesajımı daha dikkatli okursanız anlarsınız.

Sosyalleşmekten bahsetmek saçma. Okulun sosyalleşmeyle tamamen alakası yok. Asosyal bir insanı okula göndersen sosyal olmaz tam tersi rahatsız olur. Aynı şekilde sosyal olan bir insanı da okula göndermesen bir şekilde sosyalleşir. Birçok yolu var.
Asosyallik normal bir şey değil, biz burada normal insanlardan bahsediyoruz. Normal bir insan okula giderse arkadaş edinir ve sosyalleşir.

Uzaktan eğitim olması gerçekten aşırı saçma olur. Çünkü Ülkemiz bir deprem ülkesi. O zaman hep uzaktan eğitim yapalım her an deprem olabilir.

Hiçbir zaman bu kadar uzun süren bir deprem dalgası olmadı maalesef. Neredeyse 1 aya yakın süredir artçı ve öncü depremler oluyor. Bu sefer durum ciddi. Bir de keşke sadece artçı olsa. 5 ve daha üstü tehlikeli sayılabilecek cinsten depremler de oluyor. Okulların evlerden güvenli olması konu değil burada mesajımı daha dikkatli okursanız anlarsınız.
Öncü depremler olduğunu kim söyledi?

Asosyallik normal bir şey değil, biz burada normal insanlardan bahsediyoruz. Normal bir insan okula giderse arkadaş edinir ve sosyalleşir.
Normal bir insan nedir sizin için? Arkadaş edinmek sosyalleşmek mi oluyor ayrıca güldürdünüz beni :D Asosyallik için tamamen normal değil diyemeyiz. Asosyallik her zaman olmasa da bazen tercih meselesidir. Konuya çok uzaksınız.

İstanbul'da yaşamama rağmen bu depremleri ne gördüm ne hissettim desem. Kağıthane tarafında olmuştu 1 defa geçenlerde.

Merhaba. Sosyal medyanın her tarafında birbirinden bağımsız bilgiler dönüyor. En çok karşılaştığım ise kabine toplantısı olacağı ve bir ihtimal uzaktan eğitime geçilebileceği. Sizce geçilmeli mi? Benim fikrim geçilmesi yönünde.🙂

Ne uzağın ne yakın eğitimin faydası var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı