70 netli dilci olup sadece matematiğe çalışmak yeter mi?

Akca_40

Hectopat
Daha fazla  
Aşağı yukarı 10 tane matematik yeter diye biliyorum. O yüzden sadece problemlere çalışmayı düşünüyorum. Yanında da 2 3 tane basit sorular oluyor zaten sadece mantıkla çözülebilecek ve 71-73'ü İngilizceyle de tamamlarım galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematik önemli bir faktör durumuna geliyor dilciler için yapabildiğince matematik yapman senin sıralamanı baya etkiliyor ama dil netini de 70in altına düşürmesen iyi yaparsın kardeşim, başarılar :)

Dilciler için TYT'nin önemi fazlasıyla büyük, sıralamayı etkiliyor neticede. AYT ile eş zamanlı olmadığından sadece dilciler değil eşit ağırlıkçılar ve sayısalcılar da bu sınava girebiliyorlar ve birçok dilciye fark atıyorlar TYT'de yaptıkları sonuçları da etkilediği için.

Usta geçen sene eylül'den beri dil sınıfındayım. En çok da test çözmenin faydası var set aldık işte. Yani sürekli diri tutman lazım dilini yoksa unutuluyor. Ekstra sorun varsa cevaplarım.
Sağ olun hocam cevabınız için. Dil sınıfı bizim okulda olmadığı için seçemedim. Risk alıp başka okula nakil de almadım. Şu anda Fırat elektrik elektronik mühendisliği okuyorum. Hiç bana göre gelmiyor. Bu sene hazırlanıyorum ben de. İngilizce öğretmenliği istiyorum.

Sadece Matematikle kıyaslamayın kendinizi. Sınav anında ne olacağını bilemezsiniz. Her derse gereken önemi gösterin. Belki sınav esnasında Matematiği yapamayacaksınız, diğer dersler kurtaracak sizi. Bunu bilemezsiniz. Sınava daha varken hepsine çalışmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı