700-800 TL klavye önerisi

Bütçe
800
Rica ederim.

Dk61E modelini çok övdüler benim ona bütçe yetmiyor bu modelini alacağım pişman olmassın dediler ama beyazı mı alsam siyahı mı karar veremedim beyazı tek renk aydınlaması var diğeri rainbow diyen gördüm ona bakıcam artık.

Şahsen ne seviceğine bak. Mesela komple beyaz sistemin var ise güzel durur. Ama ben siyahtan yanayım :D. Beyaz bana Egea gibi geliyor :D. Siz bilirsiniz.
 
Kesinlikle Amazon Prime al ben deneme sürümüyle bedavaya kullanıyorum şu an kargo parası falan almıyor bak en üstte ki klavye Amazon Prime'yle 588 TL'ye geliyor Prime'siz 800 TL Amazon'dan Prime'siz alışveriş yapılmaz.

Hocam Prime ile 588 TL'ye sipariş ettim bakalım tahmini teslim 31 Ağustos diyor ama kadar sürmez herhalde.
 
Hocam Prime ile 588 TL'ye sipariş ettim bakalım tahmini teslim 31 Ağustos diyor ama kadar sürmez herhalde.

Bir tane daha satıcı vardı brown Switch'i 28 Ağustos'ta gösteren ben oradan edeceğim yarın falan keşke sende oradan verseydin ama sürmez zaten o kadar. Seninki benden 1-2 gün önce gelir gelince yanıtlarsın burayı.
 
Bende şimdi verdim brown Switch beyaz olanını, hayırlısı olsun.

Hepimize hayırlı olsun hocam gelsin bakarız.

Bende şimdi verdim brown Switch beyaz olanını, hayırlısı olsun.

Hocam benimkini kargoda hasar gördüğü sebebiyle iade ettiler? Sende nedir son durum.

Hocam elime ulaştı bu sabah çok kullanmadım ama deneyimlerimi aktarayım beklediğimden biraz daha küçük ve şirin bence kullanışlı hafif ağır ve sesi bana göre azıcık fazla ancak alışıyorsun aydınlatma Rainbow gibi renkler değişmiyor ama çok fazla mod var tatmin edici durumda bir tek rahatsız olduğum durum sayı tuşları ile F tuşları aynı mesela F4 basmak için aynı anda FN tuşuna basman gerekli bende HOI4 oynadığım için çok fazla F tuşlarını kullanıyorum başka bir rahatsızlığım olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı