700-800W PSU önerisi

Bütçe
3000
Hoşuma gitti bayağı bu fakat.

Gigabyte'ın patlıyor diye söylentileri dönüyordu korkutmaya başlattı beni.
Yani ben kendim kullanmadığım için kesin konuşamam ama en azından kaliteli bildiğim 2 model önerebilirim:
Bütçeniz için oldukça güzel bir model.
Gold sertifikalı almak isterseniz süper bir model, zaten XPG nin kalitesini sorgulamaya gerek yok

Neden attığım PSU'yu beğenmedin?

Gigabyte PSU da rezalet bir marka. Google'a PSU yazıp 750W seçip en popüler olanlarda Gigabyte görünce bir de fiyatını bütçeye uygun görünce atmışsınız. Ezber ezber öneriler.

Gigabyte PSU da rezalet bir marka. Google'a PSU yazıp 750W seçip en popüler olanlarda Gigabyte görünce bir de fiyatını bütçeye uygun görünce atmışsınız. Ezber ezber öneriler.

Alakası bile yok. @Andar Han hocam ile bir PSU önerisinde bu PSU'yu düşük bütçe için önderdiğimde o da PSU'nun düşük bütçede seçilebileceğinden bahsetmişti. Neden PSU'da berbat bir marka olduğunu açıklarsan güzel olur.

Alakası bile yok. @Andar Han hocam ile bir PSU önerisinde bu PSU'yu düşük bütçe için önderdiğimde o da PSU'nun düşük bütçede seçilebileceğinden bahsetmişti. Neden PSU'da berbat bir marka olduğunu açıklarsan güzel olur.

Reddit'te, YouTube'da ve yabancı forumları araştırırsan görürsün. "Gigabyte PSU explode" diye aratınca tonla konu, video çıkıyor. Gigabyte PSU konusunda güvenilmez bir marka. Daha iyileri var. Ezbere öneri yapmaya devam.

Reddit'te, YouTube'da ve yabancı forumları araştırırsan görürsün. "Gigabyte PSU explode" diye aratınca tonla konu, video çıkıyor. Gigabyte PSU konusunda güvenilmez bir marka. Daha iyileri var. Ezbere öneri yapmaya devam.

Ezbere öneri vs. değil. Neden kötü olduğunu kendin bile açıklayamadın. Bu bütçede en iyisi.

Ezbere öneri vs. değil. Neden kötü olduğunu kendin bile açıklayamadın. Bu bütçede en iyisi.

Açıkladımya? Araştırma yap nasıl yapacağını bile söyledim. Bu bütçede de en iyisi falan değil. Yaşın küçük diye pek bir şey demiyorum ama son zamanlarda cıvıtmaya başladın haberin olsun. Rapor atsaydım 50 defa ban yemiştin çoğu yerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı