700₺ Klavye Önerisi

1 2 kere video incelemesi denk gelmişti. F/P olarak değerlendiriliyor. Bir bak istersen.

Almayın hocam yay sesi olduğu söyleniyor benim önerdiğim modeller daha mantıklı.

Bu bütçede bunu.
Veya bunu öneriyorum.
Zamanında 200'e almıştım 1.sini. Vay arkadaş.

İki üründe iyi ama RGB değil sadece mavi yanıyor 2. si.

Kronik sorunlu kötü bir model Gamepower ve Rampage tarzı ürünlerden uzak durun.
Hocam yorumlara ve değerlendirmelere göre bütçe üzerinden giderek seçenek sunmaya çalışıyorum. Gamepower kullanan arkadaşlarım da oldu hiç birinden yay sesi geliyor diye bir şikayet almadım. He arkadaş aşabilirim bütçeyi diyorsa da;

Böyle bir seçenekte var.

Logitech G213 Prodigy alacaktım ama kronik sorunları olduğunu gördüm sitede birçok arkadaşın önermediğini gördüm.

Bilek desteği olmasını istiyorum ve enter tuşunun büyük olmasını. Önerilerinizi bekliyorum.

Altec lansing red Switch al usta 4 aydır kullanıyorum inanılmaz güzel bir klavye ve kaliteli şu zmana kadar bir sıkıntısını görmedim. Altec Lansing Beyaz/gri Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ya bütçemi artıracağım ya bunu alacağım başka sitelerde de yorumlarına baktım gayet iyi duruyor. Teşekkür ederim.

Rica ederim gerçektne hiçbir pişmanlık duymadım tek - yönü var oda RGB özelligi olmaması ama yaklaşk 15 adet farklı modu var ve modlar inanılmaz tatmin ediyor ses kalitesi inanılmz iyi ve tuşa basma hisi zevkli.

Pusat K3 Pro'ya ne diyorsunuz kullanan var mı?

@hadwiger @Quanic hocalarım klavye konusunda sizin bilgili olduğunuzu gördüm forumda konulara bakarken. Sizi etiketlemek istedim o yüzden.

Bütçe 700 demiştim ama bu bütçedeki klavyeler tam içime sinmedi gibi hissettim o yüzden 1000 yaptım bütçemi.

Redragon K586-Pro Brahma modelini beğendim. Ama daha farklı önerilerinizi de bilmek istiyorum sonuçta 10-20 liralık bir şey almıyoruz.

Valorant oynuyorum çoğunlukla. Benim için bilek desteği, büyük enter harfi ve numpad olmazsa olmaz diyebilirim.

Switch konusundan özellikle hiç anlamıyorum ama sesin çok çok az olmasını istemiyorum basınca böyle bastığımı hissetmek istiyorum ve FPS oyunlarına göre hangi switch olmalıdır siz daha iyi bilirsiniz zaten.

Son olarak da G87 ve K552 tipi klavyeleri hiç sevmedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı