1000 TL 75Hz Freesync Monitör tavsiyesi

Hocam selam, ben de aynı senin aradığın özelliklerde bir monitör arıyorum. 27" olursa pikseller gözükür falan olayı benim de gözümü korkutuyor ancak ben de oyundan çok film izleyen biriyim. Aslında ben tam kendime göre bir monitör buldum ancak halen kararsızım. İstersen sen de bir düşün

Hem 75hz hem senin ekran kartın amd hem de 1 ms.

Teşekkürler o kadar çok monitörlere baktım ki :) gerçekten kafa karışıyor. Yorumlarda biraz kişisel biraz da belki önyargılı oluyor kimine göre o yüzden kafa iyice bulanıyor.

Monitör açıkçası TN dışında tam istediğim özelliklere sahip. Yani 1 MS olmasa ama VA panel yada oyunlarda sorun çıkartmayacaksa IPS panel olsa o zaman tam bana göre olurdu diye düşünüyorum.

Eğer aynı monitörü arıyorsak ilk mesajıma bakmanı öneririm. Onlar nasıl sence ?

Yanıtın için teşekkürler kardeşim.

Çoğu monitörde FreeSync Açınca 1ms kapanıyor onuda düşünün. 144 hz alın :D

Neyse ki ne 1 MS ne de 144 HZ gibi bir derdim var :)
Şu an da bu iki monitöre kadar indirdim. Daha iyisi yok gibi bu segmentte.

Philips'in özellikleri güzel. Büyük indirim gelse 1000 liraya düşse fiyat performans olur diye düşünüyorum. 27 INCH,75 HZ, 4 MS, Freesync, Kavisli ve VA Panel.

AOC da güzel duruyor ama IPS olması oyunlarda bir sıkıntı yaratıyor mu bilmiyorum. Kavisli istenmiyorsa ve özellikle IPS olsun diyenler için gayet uygun. 1040 liraya kadar düşmüştü şu an en düşük fiyat yine 1194 liraya çıkmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Teşekkürler o kadar çok monitörlere baktım ki :) gerçekten kafa karışıyor. Yorumlarda biraz kişisel biraz da belki önyargılı oluyor kimine göre o yüzden kafa iyice bulanıyor.

Monitör açıkçası TN dışında tam istediğim özelliklere sahip. Yani 1 MS olmasa ama VA panel yada oyunlarda sorun çıkartmayacaksa IPS panel olsa o zaman tam bana göre olurdu diye düşünüyorum.

Eğer aynı monitörü arıyorsak ilk mesajıma bakmanı öneririm. Onlar nasıl sence ?

Yanıtın için teşekkürler kardeşim.
Benim ekran kartım 1050 ti, çokta yüksek değil o yüzden 75hzden fazlası olsun istemiyorum. Dizi film oyundan daha çok odaklı o yüzden 27" olsun istiyorum. Ancak ilk mesajındaki monitörlerin ms'sinin çok olduğunu düşünüyorum. Yani oyunu az oynuyorum doğrudur ancak oynadığım zaman sıkıntı olsun istemiyorum. O yüzden ms 4ten fazla olmasına karşıyım.
Neyse ki ne 1 MS ne de 144 HZ gibi bir derdim var :)
Şu an da bu iki monitöre kadar indirdim. Daha iyisi yok gibi bu segmentte.

Philips'in özellikleri güzel. Büyük indirim gelse 1000 liraya düşse fiyat performans olur diye düşünüyorum. 27 INCH,75 HZ, 4 MS, Freesync, Kavisli ve VA Panel.

AOC da güzel duruyor ama IPS olması oyunlarda bir sıkıntı yaratıyor mu bilmiyorum. Kavisli istenmiyorsa ve özellikle IPS olsun diyenler için gayet uygun. 1040 liraya kadar düşmüştü şu an en düşük fiyat yine 1194 liraya çıkmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerdiğim o Acer monitör ile bu Philips monitör arasında kaldım 🤔

Benim ekran kartım 1050 ti, çokta yüksek değil o yüzden 75hzden fazlası olsun istemiyorum. Dizi film oyundan daha çok odaklı o yüzden 27" olsun istiyorum. Ancak ilk mesajındaki monitörlerin ms'sinin çok olduğunu düşünüyorum. Yani oyunu az oynuyorum doğrudur ancak oynadığım zaman sıkıntı olsun istemiyorum. O yüzden ms 4ten fazla olmasına karşıyım.

Önerdiğim o Acer monitör ile bu Philips monitör arasında kaldım 🤔

Bende o durumdayım benim de ekran kartım RX470 ve 75 HZ üzerini şimdilik düşünmüyorum. Ama belli olmaz para ayarlarsam belki 27 INCH 144 HZ de alabilirim. Hem ileriye dönük olur.

IPS'ler genelde 4 5 6 MS diye gidiyor. Bence AOC da güzel ama oyunlarda VA panel daha iyi olduğundan bende IPS paneli es geçeceğim sanırım. Yoksa ha 4 MS ha 5 MS bir farkı yok bana göre.

Bu yüzden VA panel olan Philips güzel gözüküyor. Hem 27 INCH de kavisin daha keyif verici olacağını düşünüyorum.

Curved (kavisli) olan daha güzel bence. Onunda deneyimi çok güzeldir. Yorumlara baktım Philips e herkes memnun, siz bilirsiniz genede.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı