700 TL Bütçeye General Mobile 4G Android One Önerilir mi?

general mobile baya iyi bir marka aslında google ile el sıkışmasıda boşa değil geleceğe dair güzel planları olduğunu gösteriyor.Android one projesinde avrupa ayağının ilk Türkiye'de olması çok güzel bir şey.Bir işe ilk başladığında herkes hata yapabilir ama önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek General Mobile da böyle bir marka biz destek olacağız ki onlar dahada yürüsünler. Apple Samsung Htc gibi markalarda ilk zamanlarda hata yaptılar.Mesela servisten şikayet vardı adamlar servisi taşıdılar büyütler şimdi 1 saatte onarım yapıyorlar.Konuşurken bunları göz önünde bulundurmak gerekli.Kaldı ki GM 4G tam bir f/p canavarı telefon olmuş 700 liraya tam alınası telefon düşünmeleri gereken hiçbir rakibi yok.

4-5 ay sonra okursunuz şikayetleri :)

4-5 ay sonra okursunuz şikayetleri :)

Elbette şikayetler olacak ama bu diğer dünya devi markalarda da mevcut bir telefonu düzgün kullandığın yere düşürmediğin suya sokmadığın zaman zaten birşey olmazki mesele kutusunda duran bir telefonun durduk yere bozulduğunu ben hiç duymadım yıllar sonra çıkarsan hala çalışıyor olur.

Elbette şikayetler olacak ama bu diğer dünya devi markalarda da mevcut bir telefonu düzgün kullandığın yere düşürmediğin suya sokmadığın zaman zaten birşey olmazki mesele kutusunda duran bir telefonun durduk yere bozulduğunu ben hiç duymadım yıllar sonra çıkarsan hala çalışıyor olur.

Bir de benim GMD 2 Mini'ye bakın, SIM 1 slotu çalışmıyor ve 1 ay sonra ölü piksel çıktı 2 tane, ekran da büyük çizgiler şeklinde aşırı ışık çıkması var, pil sorunu var hemen bitmiyor, dayanıyor ve sonra su gibi bitiyor garip bir olay, 10 dakika video çekilmiyor veya 30 dakika oyun oynanmıyor, ısınıp kapanıyor. Bunlar yeterlimi sizin için ? Kimseye 5. Şans verilmez.

Telefon genel olarak iyi olsa da* ben nedense hala ön yargıyla bakıyorum. Önermeyi de düşünmüyorum, eğer çok memnun olunursa ve sorunu çıkmazsa, seve seve öneririm. Ama teknik servise göndermemeleri şartıyla tabii ki.

*İyi gibi görünse de.

Yok kardeş memnun kalınmaz bu markadan. Google sadece basit bir şekilde yazılım desteği sağlayacak başka birşey yapmayacak ki sonuçta Nexus değil bu. Halis mulis Gionee üstüne isim bastırıp satıyorlar burada.

O zaman bekleyeceksiniz biraz millet alacak sizde çıkan sorunlara göre yürüyeceksiniz bence beklemeye değecek bir telefon GM 4G.

Aslında Discovery'lerde çıkan sorunlar parti sorunları. Discovery'ler ülkeye parti olarak geliyor ve her parti farklı oluyor. Örneğin bir partide sorun çıkmazken, öbür partide sorun çıkabiliyor. Ne mutlu ki abim GMD 1 kullanıcısı ve sorun çıkmadı. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı