700 TL Bütçeye General Mobile 4G Android One Önerilir mi?

GM Discovery kullanıyorum bir kere kendi hatamdan dolayı ekranı kırıldı ve değiştirdim. Onun haricinde gayet memnunum 4.4.2 KitKat'a güncelledim baya iyi oldu.

Bak bu ürün iyi bir ürün ve forumlarda bu markaya karşı gereksiz bir ön yargı var. Yani aslında ben nelerini gördüm. Adam bunu almayın çöp gidin üzerine 800 lira daha ekleyip şunu alın diyor. Buradaki saçmalık ise bu telefon 700 lira iken adam buna 800 ekle diyor. Ekleyecek yani o fiyatta öneri isterdi zaten. Ayrıca bunun iki katı fiyata aynı özelliklerdeki telefonu alanlar bunu çekemiyor. malzemesine, telpa'ya suç buluyor. Bu telefonun 2 yıl güncelleme garantisi var. Benim çevremde yirmiye yakın general mobile firmasını kullanan kişi var ve bunlardan sadece ikisi sorun yaşadı bunlarda aslında firmanın suçu değildi. Yani birisi müzik dinler iken 2. katın balkonundan düşürdü ve ekranı kırılması ve hoparlör patlaması oldu. Bunu'da firma uygun bir fiyata yaptı. Diğer arkadaşta 1.5 metreden mermere düşürünce belli bir süre mobil ağ kullanılamıyor hatası verdi. Başka hata ile karşılaşan'da olmadı.

Bu telefona gelecek olursan. Garanti konusunda telpa kendini geliştirdi. İlk günlerine hiç benzemiyor. Yani samsung garantisi ney ise telpa'da onu sunuyor. Hatta belkide daha iyidir. Bunun yanında işlem gücü fiyatına göre iyi. Kamerası fiyatına göre gayet iyi. Işık olan ortamlarda güzel fotoğraflar çekebiliyor. Ayrıca ön kamerası iyi ve geniş açı çekiyor. Bunun yanında pili fiyatının üstünde. Bu telefon yoğun kullanımda 1.5 gün normal kullanımda 2 günü zorluyor. Bunun yanında telefon ısınmıyor. Webtekno incelemesine göre 100 desibel civarı ses çıkışı var. Yani bu telefon fiyatına göre ciddi manada iyi şeyler sunuyor ve çok dengeli bir telefon. Yani eksik kusur bulamıyor arıyorsun. Tabi zorlar isen bir veya iki tane eksik bulursun ama zorlama ile bulursun. Birde şunu bil. Telefon ile bir şey söylemeyip general mobile alınmaz çöp, telpa var ise uzak dur, malzemesi berbat, yazılımı iğrenç diyenlere aldırma. Bunlar fanboyluk yapıyorlar. Yani eksik kusur arıyorlar. Yani şuan piyasadaki çoğu s5 modeli 4g bile desteklemez iken bu telefon veya bu firma mı çöp oluyor. Eksik arıyor isek samsung çöplerin kralıdır. Garanti der isen sen telefon şarj'da takılı iken sallandırır isen yada soketi zorlayacak şekilde hareketler yapar ve sonrasında firmayı karalar isen bu olmaz. Bu saçmalıktan başka bir şey değil. Malzeme kalitesi kötü diyenler telefonu hiç eline aldılar mı acaba. Daha piyasada çıkmadan malzemesi kötü diyenler oluyor. Yazılım iğrenç diyenler ise niye android kullanıyor. Niye rom yüklemeye çalışıyor. Yani Saf android bunun içindeki bunu kötü buluyor isen içinde ara yüz olan modellere yöneleceksin.

Güzel kardeşim, benim çevremdekiler de kullanıyor GM, sorun da yok. Ama forumda GM'den canı yanan var. Adamlar niye yalan söylesin? "Fanboy" diye iftira attığın adamların hepsi, GMD serisinden sorun yaşadı

Bir daha insanlara "fanboy" diye iftira atmazsan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı