700 TL ile ne yapmalıyım?

564300

Hectopat
700 TL biriktirdim.
Aklımda şarjlı diş fırçası almak... 550-600TL ama neden şarjı diş fırçası alıyorum, manuel yetmiyor mu diye düşünüyorum. Gerekli, önemli bir şey mi?
Ya da dövize mi yatırsam?
Para değerini kaybetmemiş olur böylece.

Son düzenleme:
700 TL biriktirdim.
Aklımda şarjlı diş fırçası almak... 550-600TL ama neden şarjı diş fırçası alıyorum, manuel yetmiyor mu diye düşünüyorum. Gerekli, önemli bir şey mi?
Bende diş fırçası var ama kaldırdım dolaba, diş fırçalamamaya başladım bu fırça yüzünden, erinmeye başladım. Şarjı doldur, fırçala, özenle temizle macun kaçan noktaları, kurula, şarjı bitsin. Normal fırça daha hoş geliyor tabii bu fırçalar normal fırçalardan kesinlikle daha iyi temizliyor bence.

Kulaklığım var Anker Q10 kullanıyorum memnunum daha üstüne ihtiyacım yok

Altın veya dolar alıp yatırım yapabilirsin.
Hocam o fiyata 15-20 dolar anca gelir. Bana göre dövize para yatırmak için 10k para gerekiyor. Çünkü şimdi buna gidip 20 dolar aldı desek dolar her 1 tl artığında 20 tl kar edecek galiba. Öyle hesapladım. O 20 tl'ye de ne geliyor ki? 1 cips anca belki. Zaten dolar haftalardır sabit fiyat. Düşmeler oldu ama geri geldi eski fiyata.

Hocam o fiyata 15-20 dolar anca gelir. Bana göre dövize para yatırmak için 10k para gerekiyor. Çünkü şimdi buna gidip 20 dolar aldı desek dolar her 1 TL artığında 20 TL kar edecek galiba. Öyle hesapladım. O 20 TL'ye de ne geliyor ki? 1 cips anca belki. Zaten dolar haftalardır sabit fiyat. Düşmeler oldu ama geri geldi eski fiyata.

Gidip 20 folar istiyorum desek dalga geçer gibi olur zaten.
100 dolar vs olsa anlarım ama 20 dolar dalga konusu gibi ama dövize yatırmak değer kaybını önlemiş olurdu.
Ne yapsam bilmiyorum.
Şarjlı diş fırçası mı alsam biriktirmeye devam edip böyle mi kalsın?
Yoksa düşük bütçeli ihtiyacım olursa-olacağını sanmıyorum-onlarımı alsam bilemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı