- Makaleler
- 1
Aslında konsola da çok hevesliyim fakat galiba bilgisayar toplayacağım. Fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Aynı ebeveynlerim gibisinSen öncelikle hedefini başarmak için elinden geleni yap kazandıktan sonra parayı nasıl harcayacağına dair bol bol vaktin olur.
Neye göre yanlış adam kendi yorumunu dile getirmiş.Bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum ve Ahmet54 adlı kullanıcı hem yanlışsın hemde yanlış olduğunu söyleyen insana agresifsin farkında mısın?
Konuları karıştırırken buldum. KAZANDIM!Aynı ebeveynlerim gibisinKazandıktan sonra buraya "KAZANDIM" yazacağım.
Üstüne biraz daha koyup motor ehliyeti al, Volta vs1 satın al.Herkese merhaba. 8. sınıf öğrencisiyim ve Ankara'daki en iyi ilk 3 liseden birine girersem babamdan 7000 TL nakit ödül alacağım. Kazanırsam PC toplamayı düşünüyor(d)um fakat daha iyi bir fikir olabilir mi diye de fikirlerinizi almak istedim. Not: Sınava 69 gün var. Yani yaklaşık 3 ay sonraki olaylar hakkında bir şeyler söylerseniz sevinirim.
Parami dolara yatirdim, ayrica su anki sistemime klavye, mouse ve kulaklik eklemesi yaptim. Oyuncu kasasini neden hata olarak goruyorsunuz, sizin oneriniz nedir? Kecioren Fen'e girdim, ilk 5'te bir okul.Sonuç ne oldu merak ettim. Bilgisayar topladınız mı? Liseye geçince oyun oynayacak vakit bulabildiniz mi?
Umarım oyuncu kasası toplamak gibi bir hata yapmamışsınızdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.