Yaklaşık 700 lira bütçem var kaliteli uzun süre götürecek klavye arıyorum, mouse ile kulaklığım SteelSeries ve kalitesinden çok memnunum klavyeyi de SteelSeries alasım var düşündüğüm model Apex 3 TKL önerileriniz var mı? Mekanik membrane fark etmez.
Yaklaşık 700 lira bütçem var kaliteli uzun süre götürecek klavye arıyorum, mouse ile kulaklığım SteelSeries ve kalitesinden çok memnunum klavyeyi de SteelSeries alasım var düşündüğüm model Apex 3 TKL önerileriniz var mı? Mekanik membrane fark etmez.
Apex 3 fiyatına asla değmez. Önerilerim:SteelSeries Apex 3 benim de istediğim klavye şahsen SteelSeries'e aşığım mouse ve kulaklığım SteelSeries fakat klavye olarak Logitech G213 Prodigy kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel bir klavye 2018 de aldım hiçbir kere temizlemedim içi dolu hala tıkır tıkır çalışıyor. Fakat sesi biraz fazla eğer ses konusunda takıntılı iseniz Logitech G213 Prodigy önermem.
SteelSeries Apex 3 benim de istediğim klavye şahsen SteelSeries'e aşığım mouse ve kulaklığım SteelSeries fakat klavye olarak Logitech G213 Prodigy kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel bir klavye 2018 de aldım hiçbir kere temizlemedim içi dolu hala tıkır tıkır çalışıyor. Fakat sesi biraz fazla eğer ses konusunda takıntılı iseniz Logitech G213 Prodigy önermem.
Zamanında 300 lirayken almamıştım şimdi fiyatı bayağı artmış G213'e bakacağımı hiç sanmıyorum.
G213'den uzak dur. Satı aldığım klavye bozuk çıktı, space ile Shift, ses açma tuşu düzgün çalışmıyordu. Gönderilen 1. klavyenin U, H ve B harfine kadarı mekanik ses çıkarıyordu. Gönderdikleri 2. klavye de bozulmaya başladı, 5 ile sol Shift tuşu düzgün çalışmamakta. Membran istersen Cynosa V2 Chroma olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.