Dinozorolmakistedim
Decapat
Daha fazla
Millete dandik ürün tavsiye etme değil kendi aylardır kullandığım bir üründen bahsediyorum. Ayrıca TL'nin bu kadar değer kaybettiği bir dönemde 600 TL'ye switchli yüzde 60lık bir klavye bulmayı nereden düşünüyorsunuz? Yorum kısmına gelince de ben hiç kötü yorum görmedim. Aldığım satıcıyla da alakalı olabilir. Klavyeyi de ayrıca uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorunu da yok. Çift basma sorunu bir yıl önce 1200-1500 TLye aldığım bir klavyede de oldu asetonla switchi sildim geçti bu kadar basit. Kendi kullandığım ürünü de tavsiye etmek yorum yapmak benim hakkım. Yalan konuşacak halim yok sonuçta. He olur da bozulursa tabii gelir buraya paşa paşa haklıydın derim sözüm söz.Alanların yarısı problem yaşadı diğer yarısı henüz yaşamadı diye ürünü tavsiye mi ediyorsunuz? Bunlar ürünü kullanmayanların yorumları değil, direkt ürünün kendi yorumlarında çöp diyor kullananlar zaten. Yakında 700TL çöp olunca bu yorumunuzu hatırlarsınız umarım, millete dandik ürün tavsiye etmeyin. Bu bütçede markasız mekanik klavyedense markalı membran klavye çok daha mantıklı, ya da AK680 bakılabilir bütçe az artarsa.