700 TL Sistem Toplama

SuFFiXeS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba,

Oncelikle yuksek fiyatlara sistem toplamak bazen daha kolay olabiliyor, cunku yukarilarda en iyiler belli 2-3 secenek arasinda kalabiliyor insan fakat asagilarda anladigim kadariyla isler daha zor. Ya da benim su anki bilgim oyle oldugunu soyluyor. Dota 2 oynamak amacli 700 TL butceye gore sistem toplama tavsiyenizi alabilir miyim? En azindan benden daha tecrubeli oldugunuz kesin. Simdiden gelecek olan tavsiyeler icin tesekkur ederim.

Neden 700 diye merak edenler icin soyluyorum: Arkadasimin butcesi bu kadar olursa olur olmazsa oynamam diyor ben de oynamasindan yanayim. Orta seviyelerde takilmadan Dota2 oynayacak bi sistem yeterlidir. Tesekkurler.

Buyrun. g4400 içinde Hd Grap. 510 mevcut. Dot2 için yeterli olacagını düşünüyorum. Fakat bunu bir insan başkasına anca düşmansa aldırır. Bende 700 lirayı buna vermek yerine başka bir şey edinip zaman geçirsin. Çok kötü bir sistem çünkü.

Dosya Ekleri

• bosveralma.png
    bosveralma.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 273
Buyrun. g4400 içinde Hd Grap. 510 mevcut. Dot2 için yeterli olacagını düşünüyorum. Fakat bunu bir insan başkasına anca düşmansa aldırır. Bende 700 lirayı buna vermek yerine başka bir şey edinip zaman geçirsin. Çok kötü bir sistem çünkü.
O anakarta o ram gereksiz bence.

Arkadaş Intel sistem önermiş, ben de AMD şeklini önereyim dedim. Bence bi fark yok, hatta intel cache ve nesil açışısından daha önde. Fark yok derken, bence ikisi de alınmamalı. Buyurun;

Dosya Ekleri

• bencealma.png
    bencealma.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 141
O anakarta o ram gereksiz bence.

Arkadaş Intel sistem önermiş, ben de AMD şeklini önereyim dedim. Bence bi fark yok, hatta intel cache ve nesil açışısından daha önde. Fark yok derken, bence ikisi de alınmamalı. Buyurun;
En ucuz alınacak RAM oydu :D Ama bence de alınmaması gerekn sistemlerden benmki biraz daha önde :D

Bütçeyi 40tl arttırırsınız böyle bi sistem çok güzel olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160621-183434.jpg
    Screenshot_20160621-183434.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_20160621-183437.jpg
    Screenshot_20160621-183437.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 106
tavsiyeler için çok teşekkür ederim. az çok fikir sahibi olduk. Kasa veya hdd gibi ürünleri ikinci el alabilirsek bütçeyi biraz daha düşürmüş olacağız. Aklınıza yeni gelen birşeyler olursa güncelleyin lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı