envanter yine dizilir oyun alınBildiğiniz üzere, Steam 20 Kasım'da dolar üzerinden fiyatlandırma yapacak. CS envanterim yaklaşık olarak 600-700 TL arası ve son zamanlarda oynamamaya başladım. Sizce bütün envanteri satıp birkaç oyun alayım mı?
Bildiğiniz üzere, Steam 20 Kasım'da dolar üzerinden fiyatlandırma yapacak. CS envanterim yaklaşık olarak 600-700 TL arası ve son zamanlarda oynamamaya başladım. Sizce bütün envanteri satıp birkaç oyun alayım mı?
İstediğin oyun varsa al.Bildiğiniz üzere, Steam 20 Kasım'da dolar üzerinden fiyatlandırma yapacak. CS envanterim yaklaşık olarak 600-700 TL arası ve son zamanlarda oynamamaya başladım. Sizce bütün envanteri satıp birkaç oyun alayım mı?
Oynamak istediğin oyun varsa al direkt.
Pazar kuru zaten güncel kurdan işliyor, USD geçişi sonrası fiyat farkı olmayacak. Olan oyun fiyatlarına olacak. CS skinsiz de oynanıyor, oyun önceliğin olsun.Evet birkaç tane var fakat CS de oynamayı severim o yüzden çok arada kaldım.
Almak istiyorsan bir an önce satman lazım 1 gün beklemeye alıyor zaten yarın gece dolar fiyatlandırmasına geçilecek.Bildiğiniz üzere, Steam 20 Kasım'da dolar üzerinden fiyatlandırma yapacak. CS envanterim yaklaşık olarak 600-700 TL arası ve son zamanlarda oynamamaya başladım. Sizce bütün envanteri satıp birkaç oyun alayım mı?
Almak istiyorsan bir an önce satman lazım 1 gün beklemeye alıyor zaten yarın gece dolar fiyatlandırmasına geçilecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.