700 TL'lik CS 2 envanteri satılıp oyun alınır mı?

zekiberk

Decapat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere, Steam 20 Kasım'da dolar üzerinden fiyatlandırma yapacak. CS envanterim yaklaşık olarak 600-700 TL arası ve son zamanlarda oynamamaya başladım. Sizce bütün envanteri satıp birkaç oyun alayım mı?

Bildiğiniz üzere, Steam 20 Kasım'da dolar üzerinden fiyatlandırma yapacak. CS envanterim yaklaşık olarak 600-700 TL arası ve son zamanlarda oynamamaya başladım. Sizce bütün envanteri satıp birkaç oyun alayım mı?

AAA oyunlarınız çok yok ise alabilirsiniz bir daha alamama veya çok az alma ihtimali olabilir 20 Kasım'dan sonra.

Evet birkaç tane var fakat CS de oynamayı severim o yüzden çok arada kaldım.
Pazar kuru zaten güncel kurdan işliyor, USD geçişi sonrası fiyat farkı olmayacak. Olan oyun fiyatlarına olacak. CS skinsiz de oynanıyor, oyun önceliğin olsun.

Almak istiyorsan bir an önce satman lazım 1 gün beklemeye alıyor zaten yarın gece dolar fiyatlandırmasına geçilecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı