700 TL'ye 4 oyunlu PS2 alınır mı?

denciz

Decapat
Daha fazla  
PS2 almayı düşünüyorum da. Bilgisayarım yok. PS2 oyunlarını da oynamak istiyorum. İnternet kafede emülatör denedim ama sarmadı. 700 TL'ye PS2 buldum ve 4 oyun da yanında veriyor. Kırığı yok, birkaç çizik var. PS3 almayı düşündüm ama en fazla 1200 1000 TL çıkacağı için alamıyorum. Yani 2024 yılında PS2 hala alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS2 almayı düşünüyorum da. Bilgisayarım yok. PS2 oyunlarını da oynamak istiyorum. İnternet kafede emülatör denedim ama sarmadı. 700 TL'ye PS2 buldum ve 4 oyun da yanında veriyor. Kırığı yok, birkaç çizik var. PS3 almayı düşündüm ama en fazla 1200 1000 TL çıkacağı için alamıyorum. Yani 2024 yılında PS2 hala alınır mı?
Acele etme reis 1 ay sonra al ps 3 al.

Ben PS2 ticareti yapıyorum. Alacağın cihazı FMCB ile cracklemen gerek. Bunun içinde hafıza kartına ihtiyacın var. Çinden alabilirsin. Bu şekilde USB'ye istediğin her oyunu atar oynarsın. Alacağın konsolun çift kol olmasına dikkat et. Tek kolsa 700 lira verme. 4 oyuna bağlı kalacaksan değmez. PS2'nin oyun arşivi şuanki tüm konsollardan daha geniş. O kadar fazla oyun çeşidi var ki anlatamam. Manhunt, RE4, GTA SA, VC, 3, LCS, VCS gibi çoğu GTA oyunu, bir sürü Tekken oyunu, bir sürü NFS oyunu, PS3 grafik kalitesinde Gran Turismo 4 ve nice oyunu bir HDMI dönüştürücü ile ve PS2'ye yükleyeceğin bir program ile 1080p çözünürlükte oynayabilirsin. 1080p'de oynaman için oyun fark etmiyor program tüm oyunlarda açıyor. Bir kaç oyun sıkıntı çıkarabiliyor ama dönüştürücü kaliteyi çok fazla arttırıyor. Ayrıca yerinde olsam Xbox 360 alırdım paşalar gibi GTA 5, RDR oynardım. Ha baktın ona da bütçen yetmiyor Xbox Classic alabilirsin o da çok güzel konsoldur. HDD'si bulunuyor ve grafikleri PS2'den çok daha iyi. Half Life 2 gibi efsaneleri Xbox Classic'te oynayabilirsin. Şuan 1000 lira civarına Xbox Classic bulursun. X360'ın piyasası biraz daha yükseklerde bütçeni aşabilir.

Xbox 360 varken PS3 önermiyorum. Gereksiz pahalı. Ucuza bulursan kaçırma derim ama 3000-3500 lira verilecek konsol değil. Onun yerine gidip Fat kasa Xbox One alırsın.

Ben PS2 ticareti yapıyorum. Alacağın cihazı fmcb ile cracklemen gerek. Bunun içinde hafıza kartına ihtiyacın var. Çin'den alabilirsin. Bu şekilde USB'ye istediğin her oyunu atar oynarsın. Alacağın konsolun çift kol olmasına dikkat et. Tek kolsa 700 lira verme. 4 oyuna bağlı kalacaksan değmez. PS2'nin oyun arşivi şu anki tüm konsollardan daha geniş. O kadar fazla oyun çeşidi var ki anlatamam. Manhunt, RE4, GTA SA, vc, 3, lcs, vcs gibi çoğu GTA oyunu, bir sürü Tekken oyunu, bir sürü NFS oyunu, PS3 grafik kalitesinde Gran Turismo 4 ve nice oyunu bir HDMI dönüştürücü ile ve PS2'ye yükleyeceğin bir program ile 1080p çözünürlükte oynayabilirsin. 1080P'de oynaman için oyun fark etmiyor program tüm oyunlarda açıyor. Birkaç oyun sıkıntı çıkarabiliyor ama dönüştürücü kaliteyi çok fazla arttırıyor. Ayrıca yerinde olsam Xbox 360 alırdım paşalar gibi GTA 5, RDR oynardım. Ha baktın ona da bütçen yetmiyor Xbox classic alabilirsin o da çok güzel konsoldur. HDD'si bulunuyor ve grafikleri PS2'den çok daha iyi. Half-Life 2 gibi efsaneleri Xbox Classic'te oynayabilirsin. Şu an 1000 lira civarına Xbox classic bulursun. X360'ın piyasası biraz daha yükseklerde bütçeni aşabilir.

Xbox 360 varken PS3 önermiyorum. Gereksiz pahalı. Ucuza bulursan kaçırma derim ama 3000-3500 lira verilecek konsol değil. Onun yerine gidip fat kasa Xbox One alırsın.

Kanka oyun yükle işinde sıkıntı yok benim akrabam PS2 PS1 PS3 oyun yüklemeyi biliyor Xbox almayı düşundüm ama paramı olmaması zorunuyla PS2 almayı düşündüm 2 kolu alayımı al mıyımı.

Ben PS2 ticareti yapıyorum. Alacağın cihazı FMCB ile cracklemen gerek. Bunun içinde hafıza kartına ihtiyacın var. Çinden alabilirsin. Bu şekilde USB'ye istediğin her oyunu atar oynarsın. Alacağın konsolun çift kol olmasına dikkat et. Tek kolsa 700 lira verme. 4 oyuna bağlı kalacaksan değmez. PS2'nin oyun arşivi şuanki tüm konsollardan daha geniş. O kadar fazla oyun çeşidi var ki anlatamam. Manhunt, RE4, GTA SA, VC, 3, LCS, VCS gibi çoğu GTA oyunu, bir sürü Tekken oyunu, bir sürü NFS oyunu, PS3 grafik kalitesinde Gran Turismo 4 ve nice oyunu bir HDMI dönüştürücü ile ve PS2'ye yükleyeceğin bir program ile 1080p çözünürlükte oynayabilirsin. 1080p'de oynaman için oyun fark etmiyor program tüm oyunlarda açıyor. Bir kaç oyun sıkıntı çıkarabiliyor ama dönüştürücü kaliteyi çok fazla arttırıyor. Ayrıca yerinde olsam Xbox 360 alırdım paşalar gibi GTA 5, RDR oynardım. Ha baktın ona da bütçen yetmiyor Xbox Classic alabilirsin o da çok güzel konsoldur. HDD'si bulunuyor ve grafikleri PS2'den çok daha iyi. Half Life 2 gibi efsaneleri Xbox Classic'te oynayabilirsin. Şuan 1000 lira civarına Xbox Classic bulursun. X360'ın piyasası biraz daha yükseklerde bütçeni aşabilir.

Xbox 360 varken PS3 önermiyorum. Gereksiz pahalı. Ucuza bulursan kaçırma derim ama 3000-3500 lira verilecek konsol değil. Onun yerine gidip Fat kasa Xbox One alırsın.
Kanka oyun yükle işinde sıkıntı yok benim akrabamız biliyor böyle işleri

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı