TheNovaPunchers
Hectopat
Daha fazla
Cihaz kırık ama istediğimiz zaman interneti açıp orijinal yapabiliyoruz. Ben oyunları oynadıktan sonra zaten orijinal haline geri döndüreceğim. Sıfır PS4'lerde 1 ay önce 2200 TL'ydi çok da bir fark yok yani. Ayrıca iyi bir bilgisayarımda var ve ben exclusive tarzı oyunlar için öncelikli olarak almalı düşünüyorum ve fiyatta 2000'in altına asla düşmeyecek gibi.
Biliyorum. 2018'e kadar olan oyunları oynadıktan sonra sıfırlayıp orijinal alacağım.Kırık cihaza 5.05 sürüme kadar olan tüm oyunlar yüklenir. O yüzden kırık cihaz daha pahalıdır. Ama yeni oyunları oynayamazsınız. Fiyat ise aşırı derecede saçma. Bu arada ürün fiyatlarına %50 zam gelmedi. Vergisine %5-50 arası zam geldi. Fiyatlar daha kesinleşmedi ayrıca. Acele edecekseniz ucuza kapatmaya çalışın. Bu ne bu paraya sistem toplanır.
Kardeş o anlamda kırık değil. Korsan oyun yüklenenden.Dışında falan kırık olması ne tür bir soruna sebebiyet verir bilmiyorum ama bence fiyat güzel. Şuan Hepsiburada'da falan 5 bin lira sıfırı. Çalışmasında performansında falan sorun yoksa oyunlarla birlikte alınabilir bence. Pro olsaydı bir tık daha iyi olabilirdi ama bu da alınabilir.
Ne yapmamı önerirsiniz? Konsol fiyatları kolay kolay düşmez gibi gözüküyor.Bence kesinlikle alınmaz. Konsol fiyatları aşırı arttı zaten. Alınacaksa çok para veriliyordur, bu yüzden 0 ürün alınmalı. 3500 TL büyük bir meblağ.
Neden ki?Kırık cihaza asla o kadar para vermeni tavsiye etmiyorum.
Oyunları oynadıktan sonra internette bağlarım kırıklığını bozarım. Orijinal oyun alıp oynamaya devam ederim. Hen ile kırılmış cihaz böyle yaparsam online oynayabilirim diye düşünüyorum. Acaba eksik bildiğim bir şey mi var?Yanında 15 oyun var ama online oynayamaz. Sistem güncellemelerinde hangi programla kırdıysa onun güncelleştirmesini yapmasıyla psn bağlanamaz. YouTube izleyemez.
Son düzenleme: