7000-7500 TL Bilgisayar Toplama

oradaki fiyatlar uygun gibi görünse de kredi kartına taksit kısmına geldiğinizde 6 taksit gibi makul bir taksitlendirmede fiyatlar vatan bilgisayar'la aynı oluyor, hatta geçiyor. incehesap vs. gibi sitelerin avantajı 7000'i peşin çat diye masaya koyabildiğin zaman oluyor. ya da parça parça alındığında. o zaman da total kasa daha maliyetli oluyor hazır kasalarla kıyaslandığında.

risk faktörünü bir kenara koyduğumuzda, +750 tl vermeye değer mi 5700 yerine 5700xt ya da 2060s almak için?

çok teşekkür ederim, çok güzel açıkladınız. bu noktada gözüme iki bilgisayar arasındaki kasa ve anakart farkı çarptı. bir saniyenizi ayırıp bakabilir misiniz? çünkü ben gerçekten anlamıyorum ama 5700xt'li kasanın diğer parçaları 2060s'li kasanın parçalarına göre çok daha iyi gibi?

1- AMD R5 3600-MSI RX5700 XT MECH OC-B450M-A PRO MAX-OCZ 480GB SSD-KINGSTON 16GB - Vatan Bilgisayar

2- AMD R5 3600-ZOTAC RTX2060 SUPER MINI-GIGABYTE B450M S2H-CRUCIAL 480GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayar

5700xt'li kasa. anakart, kasa ve diğer bileşenlere bir bakar mısınız? sanki 2060s'ınkiler 5700xt'ninkiler yanında zayıf mı kalıyor epey?
Kusura bakmayın anca yazabiliyorum. İki kasa arasında ahım şahım bir fark yok. Ram olarak 2x8 olması performans açısından sizi daha çok tatmin edecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı