7000 mAh kaç gün gider?

M51 taş gibi telefon ve fiyatının en iyisi bence. Her kullanıcının kullanım şekli farklı, ama GSMArena test yapmış. GSMArena'ya güvenebilirsiniz.

Babam Samsung Galaxy M10 kullanıyor o da sadece sosyal medya kullanıyor ve 2 gün boyunca şarjı dayanıyor. (3400mAh)

Samsung Galaxy M51 sırf bu özelliğinden çok çekici geliyor. Ben öyle oyuncu falan da değilim. Sadece sosyal medya uygulamalarında dolaşarak ne kadar kullanabileceğimi merak ediyorum. Forumda bunu hesaplayabilen veya test eden var mı?

Öff harika bataryası var o telefonu dikkatli kullan dostum eğer her gün 1 saat sosyal medyada dolaşırsan maks %20 şarj yerse aramalar mesajlaşmalarla birlikte seni rahat 3 gün götürür

Hocam tavsiyenize uyup M51 aldım. Sıra Spigen'da. Bakalım yurtdışından kaç günde gelecek. :D

Son düzenleme:
Hocam tavsiyenize uyup M51 aldım. Sıra Spigen'da. Bakalım yurtdışından kaç günde gelecek. :D
Hayırlı olsun. Güzel seçim yapmışsınız. Spigen kılıf cidden telefonu çok başka bir noktaya taşıyor. Amazon.com'dan aldıysanız Amerika'dan gelmesi 20-30 gün civarı sürer diye tahmin ediyorum. Amazon Almanya'dan aldığım bellekler Almanya'dan evime 3 günde gelmişti. Belki sana da böyle bir süpriz yaparlar :)

ben 5000MAh ile 10 saat ekran süresi alıyorum siz de doğru orantıyla yaklaşık 14 saat alırsınız. Günde 5 saat baksanız 2 gün rahat götürür 3. gün akşamüstü pili biter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı