7000 mAh kaç gün gider?

Hayırlı olsun. Güzel seçim yapmışsınız. Spigen kılıf cidden telefonu çok başka bir noktaya taşıyor. Amazon.com'dan aldıysanız Amerika'dan gelmesi 20-30 gün civarı sürer diye tahmin ediyorum. Amazon Almanya'dan aldığım bellekler Almanya'dan evime 3 günde gelmişti. Belki sana da böyle bir süpriz yaparlar :)
Hepsiburada'da ön siparişe açılmış. Geliş tarihi de 12 Mart. Yani 22 gün oradan, 3 gün de gelmesi desek 25 günde anca gelir.
 
Samsung Galaxy M51 sırf bu özelliğinden çok çekici geliyor. Ben öyle oyuncu falan da değilim. Sadece sosyal medya uygulamalarında dolaşarak ne kadar kullanabileceğimi merak ediyorum. Forumda bunu hesaplayabilen veya test eden var mı?
Ben 4000mah ile 2 gün idare edebiliyordum ucu ucuna. Siz oyun oynamazsanız 4'e kadar yolu var bence.
 
Kesinlikle M51 alınması taraftarıyım. Ayrıca ekranına hayran kalabileceğinizi söyleyebilirim. SuperAmoled+ sağolsun siyahlar simsiyah. Hissiyatı mükemmel. iPhone SE 2020'den M51'e geçtim ve arada hız konusunda kullanımda hiçbir fark olmadığını bile söyleyebilirim. Fakat telefona Spigen kılıf almayı ihmal etme zaten Türkiye'de satılan tek model var. Telefonun hissiyatını pozitif yönde bayağı bir arttırıyor.
Hocam 3 gündür kullanıyorum ama Super AMOLED farkını sizin kadar hissedemedim. Note 9S yan yana tutunca bendeki video daha iyi gözüküyor ama atıyorum Google açınca benimki biraz daha koyu. Nedense Xiaomi kamerası da daha canlı duruyor. Tabii canlı durması eşittir kaliteli görüntü demek değil ama o da hoşuma gitti.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı