The Galaxy M51 comes with a 6.7-inch SuperAMOLED Plus display. Its resolution is 1080x2400px in a 20:9 aspect ratio for a pixel density of 393ppi. It's...
Samsung Galaxy M51 sırf bu özelliğinden çok çekici geliyor. Ben öyle oyuncu falan da değilim. Sadece sosyal medya uygulamalarında dolaşarak ne kadar kullanabileceğimi merak ediyorum. Forumda bunu hesaplayabilen veya test eden var mı?
Öff harika bataryası var o telefonu dikkatli kullan dostum eğer her gün 1 saat sosyal medyada dolaşırsan maks %20 şarj yerse aramalar mesajlaşmalarla birlikte seni rahat 3 gün götürür
Öff harika bataryası var o telefonu dikkatli kullan dostum eğer her gün 1 saat sosyal medyada dolaşırsan maks %20 şarj yerse aramalar mesajlaşmalarla birlikte seni rahat 3 gün götürür
Ben buradan aldım ama stoklar bitmiş galiba. Bu tür nispeten az kullanılan modellerde stok problemi oluyor. Türkiye'de bulamazsan amazon.com'dan alabilirsin. 24 dolar civarına geliyor.
Hayırlı olsun. Güzel seçim yapmışsınız. Spigen kılıf cidden telefonu çok başka bir noktaya taşıyor. Amazon.com'dan aldıysanız Amerika'dan gelmesi 20-30 gün civarı sürer diye tahmin ediyorum. Amazon Almanya'dan aldığım bellekler Almanya'dan evime 3 günde gelmişti. Belki sana da böyle bir süpriz yaparlar
ben 5000MAh ile 10 saat ekran süresi alıyorum siz de doğru orantıyla yaklaşık 14 saat alırsınız. Günde 5 saat baksanız 2 gün rahat götürür 3. gün akşamüstü pili biter.