O kadar çıkmayacak diye hem DDR4'e geçecek hem WiFi'ı olmayacak.![]()
MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında o kadar çıkmaya da gerek yok bence. Sistem parçaları ile dengeli olmasını istiyorsan bu ideal.
![]()
Gigabyte B760 DS3H AX Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B760 DS3H AX Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B760 DS3H AX Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.772,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan inceleyebilirsin Wi-Fi olup olmadığını. Hem arkadaş DDR5 olsun dememiş ki?O kadar çıkmayacak diye hem DDR4'e geçecek hem WiFi'ı olmayacak.
Usta ortada bütçe var, imkan var. Daha düşük bir anakart aldırma çabanı anlayamadım.Buradan inceleyebilirsin Wi-Fi olup olmadığını. Hem arkadaş DDR5 olsun dememiş ki?
![]()
Gigabyte B760 DS3H AX DDR4 LGA 1700 Soket Anakart
Gigabyte B760 DS3H AX DDR4 LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Aslında bu bile uygun. Hem de DDR5.
![]()
MSI Pro B760M-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Micro Atx Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B760M-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Micro Atx Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B760M-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Micro Atx Anakart özelliklerini incele, 5.555,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha düşük bir anakart aldırmaya çalışmıyorum. İkisi arasındaki farkları bana söyler misin? Ben alınabilecek en iyi fiyat-performans anakartı aldırmaya çalışıyorum. İlla bütçesi 7 bin diye 7 binlik anakart mı alacak?Usta ortada bütçe var, imkan var. Daha düşük bir anakart aldırma çabanı anlayamadım.
Tavsiye ederim.En mantıklısı bu bence.
![]()
MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B760 Gaming Plus Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.