7000 TL Arası Sistem Önerisi

Alperen3446

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar öncelikle , kardeşlerime 2 adet bilgisayar toplayacağım monitör her şey dahil 15 bin TL bütçem var . Benim aklımda monitörleri sıfırlarına 700-900 TL para vermektense ikinci el tanesini 400 TL den alıp bilgisayarları güçlendirmeyi düşünüyordum. Kendi araştırmalarımla bir kaç tane bilgisayar buldum sizce bunlardan hangisi daha ileriye dönük bir oyun bilgisayarı olur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

açıkçası piyasadaki bilgisayarlara hazır sistemlere baktığımda hepsi neredeyse birbirinin aynısı benim bütçe aralığıma bakıldığında ekran kartı olarak 1650 den yukarı çıkmıyor doğal olarak sadece işlemciler değişiyor. ileriye dönük bir bilgisayar olması gerekiyor alacağım bilgisayarların sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Arkadaşlar merhabalar öncelikle, kardeşlerime 2 adet bilgisayar toplayacağım monitör her şey dahil 15 bin TL bütçem var. Benim aklımda monitörleri sıfırlarına 700-900 TL para vermektense ikinci el tanesini 400 TL'den alıp bilgisayarları güçlendirmeyi düşünüyordum. Kendi araştırmalarımla birkaç tane bilgisayar buldum sizce bunlardan hangisi daha ileriye dönük bir oyun bilgisayarı olur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Açıkçası piyasadaki bilgisayarlara hazır sistemlere baktığımda hepsi neredeyse birbirinin aynısı benim bütçe aralığıma bakıldığında ekran kartı olarak 1650'den yukarı çıkmıyor doğal olarak sadece işlemciler değişiyor. İleriye dönük bir bilgisayar olması gerekiyor alacağım bilgisayarların sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

RX 570 olan fakat 8 GB RAM günümüzde çok yetersiz ve işlemci çok kötü sizbilirsiniz bence 15k ya tek bilgisayar alsanız beraber işlerini halletseler? Yani yanlış anlamayın paranıza yazık olmasın diye diyorum.

Arkadaşlar merhabalar öncelikle , kardeşlerime 2 adet bilgisayar toplayacağım monitör her şey dahil 15 bin TL bütçem var . Benim aklımda monitörleri sıfırlarına 700-900 TL para vermektense ikinci el tanesini 400 TL den alıp bilgisayarları güçlendirmeyi düşünüyordum. Kendi araştırmalarımla bir kaç tane bilgisayar buldum sizce bunlardan hangisi daha ileriye dönük bir oyun bilgisayarı olur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

açıkçası piyasadaki bilgisayarlara hazır sistemlere baktığımda hepsi neredeyse birbirinin aynısı benim bütçe aralığıma bakıldığında ekran kartı olarak 1650 den yukarı çıkmıyor doğal olarak sadece işlemciler değişiyor. ileriye dönük bir bilgisayar olması gerekiyor alacağım bilgisayarların sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Biraz daha bekleyip 3~4k daha birikim yapıp ileriye dönük bir sistem toplayabilir/alabilirsiniz. Bütçe 10k civarına çıkarsa daha iyi olur. 10100f iyi bir işlemci keza 1650 de fena sayılmaz ancak ileriye dönük olmayacaktır.

Kardeşleriniz bilgisayarda ne yapıyor genelde? Eğer çok ağır oyunlar oynamıyorlarsa APU sistem alıp daha kaliteli ve büyük ekranlı bir monitör ve yanına daha güzel ekipman alabilirsiniz. Bir süre böyle idare ederler daha sonra ekran kartları ucuzladığında ekran kartı alırsınız. Bundan 1 sene sonra stoklar düzeldiğinde şu an 5-6 bin liraya giden çoğu kart 1,5-2 bin lira olacak çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı