Alperen3446
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar öncelikle , kardeşlerime 2 adet bilgisayar toplayacağım monitör her şey dahil 15 bin TL bütçem var . Benim aklımda monitörleri sıfırlarına 700-900 TL para vermektense ikinci el tanesini 400 TL den alıp bilgisayarları güçlendirmeyi düşünüyordum. Kendi araştırmalarımla bir kaç tane bilgisayar buldum sizce bunlardan hangisi daha ileriye dönük bir oyun bilgisayarı olur tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
açıkçası piyasadaki bilgisayarlara hazır sistemlere baktığımda hepsi neredeyse birbirinin aynısı benim bütçe aralığıma bakıldığında ekran kartı olarak 1650 den yukarı çıkmıyor doğal olarak sadece işlemciler değişiyor. ileriye dönük bir bilgisayar olması gerekiyor alacağım bilgisayarların sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Intel i3 10100F 3.6GHz, RX570 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...

Intel i3 10100F 3.6GHz, GTX1650 4GB, 16GB DDR4, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...

açıkçası piyasadaki bilgisayarlara hazır sistemlere baktığımda hepsi neredeyse birbirinin aynısı benim bütçe aralığıma bakıldığında ekran kartı olarak 1650 den yukarı çıkmıyor doğal olarak sadece işlemciler değişiyor. ileriye dönük bir bilgisayar olması gerekiyor alacağım bilgisayarların sizce nasıl bir yol izlemeliyim