7000 TL bütçe ile İtopya'dan sistem toplama

O biraz tercih meselesi. Ben de çok seviyorum RGB’yi :D Arkadaş ilk kendi attığı sisteminde RGB parçalar kullanmış diye ben de öyle sistem yaptım. Yoksa kendi bilir tabi.

Benim attığım sistemde kasa ve güç kaynağı toplam 820 lira yapıyor :D Güç kaynakları aynı özellikte
Tamam tercih meselesi ama bana göre kasa masanın üstünde durmayacak. Genelde öyle oluyor. Yerde duracak o da tüm gösterişi kaçıracak. Ondan dolayı bana saçma geliyor. Masanın üzerine koyulursa bende severim.

Aerocool airhawk duo efsane kasa gerçekten gözüm kapalı alırım.
Görünce ben de aşık oldum. 520 liraya 2 adet 20cm ve 1 adet 12 cm ARGB fan ve kontrolcüleri de var. Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum fanların hem içinde hem de çevresinde ARGB led var :) Corsair LL120 fanlar gibi yani
Tamam tercih meselesi ama bana göre kasa masanın üstünde durmayacak. Genelde öyle oluyor. Yerde duracak o da tüm gösterişi kaçıracak. Ondan dolayı bana saçma geliyor. Masanın üzerine koyulursa bende severim.
Hocam masanın altında kasa mı olur? Adam 7000 lira verecek ışıklı sistem yapacak yerde mi duracak o kasa? Yerde tozlanma olayı da var ayrıca. Ben dahil kimse tavsiye etmiyor masanın yerde olmasını.

Hocam burda xtreme Overclock var. Ayrıca büyük ihtimal aynı RAM’in 4133 MHZ CL19 modeliyle yapılmış. Ayrıca sistem İntel sistem. Yani bu sizin kafanızı karıştırmasın. Siz MHZ ve CL değerine bakın Ayrıca AMD’de en iyi performans veren RAM’ler 3600MHZ CL16. Bundan sonraki hızlarda CL değeri artıyor ve NS değeri yükseliyor. En düşük NS değeri 3600MHZ CL16. Uzun lafın kısası D60G ile D80 arasında ya da 3200MHZ CL16 RAM’ler arasında performans olarak hiç bir fark yok.
Açıkçası bu rami görmeden önce d60g'ye hayrandım. Sonra bu rami gördüm falan. Dedim ki sıvı soğutma olsa ne olur olmasa ne olur. Ama herkesin çok beğendiğini ve aralarındaki fiyat farkının da çok olmadığını görünce bi aklımı çeldi. 🤣

Görünce ben de aşık oldum. 520 liraya 2 adet 20cm ve 1 adet 12 cm ARGB fan ve kontrolcüleri de var. Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum fanların hem içinde hem de çevresinde ARGB led var :) Corsair LL120 fanlar gibi yani

Hocam masanın altında kasa mı olur? Adam 7000 lira verecek ışıklı sistem yapacak yerde mi duracak o kasa? Yerde tozlanma olayı da var ayrıca. Ben dahil kimse tavsiye etmiyor masanın yerde olmasını.
Haklısın da genel olarak öyle konuşuyorum. Bir çoğu kişinin evinde masanın üzerinde durması alan daralması gibi olay söz konusu. Ondan dolayı yere konuyor. Ama masa geniş üzerine koyarım diyorsa sorun yok :D.

Açıkçası bu rami görmeden önce d60g'ye hayrandım. Sonra bu rami gördüm falan. Dedim ki sıvı soğutma olsa ne olur olmasa ne olur. Ama herkesin çok beğendiğini ve aralarındaki fiyat farkının da çok olmadığını görünce bi aklımı çeldi. 🤣
Hocam dediğim gibi performans olarak fark yok. Fiyat farkı görüntüden ibaret. Karar sizin d41 gibi bir model de var ayrıca ona da bakabilirsiniz.
Haklısın da genel olarak öyle konuşuyorum. Bir çoğu kişinin evinde masanın üzerinde durması alan daralması gibi olay söz konusu. Ondan dolayı yere konuyor. Ama masa geniş üzerine koyarım diyorsa sorun yok :D.
Ben sırf bu yüzden bilgisayarım yokken bile 4 yıl önce 150cm’lik masa aldım :D o zamanlar 130 lira gibi bir fiyata gelmişti. Ah eski yıllar, ucuz zamanlar :(

Sığarsa direkt masanın üstüne ama masa 1m x 60cm ve biraz rahat kullanmak istiyorum masayı. O yüzden eğer yukarıdayken rahat edemezsem yana küçük bir masa ya da yere koyacağım ne yazık ki :'(

Sığarsa direkt masanın üstüne ama masa 1m x 60cm ve biraz rahat kullanmak istiyorum masayı. O yüzden eğer yukarıdayken rahat edemezsem yana küçük bir masa ya da yere koyacağım ne yazık ki :'(
Hocam gerekirse masayı değiştirin ama yere koymayın. Toz konusunda çok büyük fark oluyor. Zırt pırt silmeniz gerekir öbür türlü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı