7000 TL bütçe ile İtopya'dan sistem toplama

Buyrun güzel bir sistem. Ürün fiyatlarına KDV dahil değil, toplan fiyata KDV dahil :)

Dosya Ekleri

• 6530FC75-C2F4-42C7-B104-89F1065C1DA5.png
    6530FC75-C2F4-42C7-B104-89F1065C1DA5.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 8D50B734-52CC-4955-A052-A55D487F2E04.png
    8D50B734-52CC-4955-A052-A55D487F2E04.png
    63,3 KB · Görüntüleme: 71
Sinerji'den daha önce hiç alışveriş yapmadım. Güvenilir midir peki?
Bir de şu RAM olayı hakkında bir düşünceniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Sinerji güvenilir genellikle fiyatlarının uygun olması sebebiyle öneriliyor. Yarın ben sinerjiye gidip PC toplayacağım 9000 liralık. Duruma göre yazarım buraya. RAM olarak benim Fotoğraflarda aldığım RAM’i öneririm. Görüntüsü de güzel bence :)

Bu arada teşekkürler. Dediğin gibi RX 5700XT, Msi B450 Tomahawk. ryzen 5 3600 ile İtopya'dan sistem topladığımda şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor ve bütçemi çok aşıyor. Eki Görüntüle 493429

Sanırım öyle yaparım. Ben daha çok başlıkta single kit RAM yazmasına takıldım 🤔
Her şey güzel, ama bu SSD'nin 80 derecelerin üstüne çıktığı söyleniyor. SSD'yi Corsair MP510 ile değiştirebilirsiniz eğer mis gibi sistem olur. OC de düşünüyorsanız kaliteli bir hava soğutma veya 240mm sıvı soğutma alırsanız o anakartla 4 GHz'ye sabitlersiniz,tadından yenmez.😁

Bence böyle bir sistemden memnun kalırsınız. Daha yüksek seviye ekran kartı v.s takayım derken diğer parçalardan kısmayın. Sistemdeki anakart gayet güzel ve bios güncellemesi yapılmadan ryzen 3. nesil işlemci çalıştırabiliyor.

Dosya Ekleri

• ek.PNG
    ek.PNG
    31,3 KB · Görüntüleme: 66
Bence böyle bir sistemden memnun kalırsınız. Daha yüksek seviye ekran kartı v.s takayım derken diğer parçalardan kısmayın. Sistemdeki anakart gayet güzel ve bios güncellemesi yapılmadan ryzen 3. nesil işlemci çalıştırabiliyor.
Benin attığım sistemde kısılan bir şey yok hocam? Ayrıca attığın anakart da 3. nesil destekliyor ki desteklemese de sinerji güncelleme yapıp yollayacak. Sizin attığınız sistemde RTX 2060, Super olan versiyon değil. RX 5600 XT bile daha performanslı şuan bu ekran kartından
Herkese çok teşekkürler. @Vorplody topladıktan sonra buraya yazarsan ve oyunlardaki yaklaşık fps, sıcaklık değerlerinden bahsedersen çok sevinirim. :D
Benim sistemimde Sapphire RX 5700 XT Nitro+, Ryzeb 3700X, X570 Aorus Elite, HighPower 750w 80+ Gold, önerdiğim kasa ve size önerdiğim RAM olacak. Adamların işçiliğine vs bakayım ona göre tavsiye yazarım buraya. Sıcaklık değerleri konusuna gelirsek kasanın önünde 2 adet 20cm fan var 65 CFM hava akışı sağlıyor bunlar ve kasa mesh yani hava akışı çok iyi. Ayrıca fanlar adreslenebilir RGB. Anakartla kontrol edilebiliyor yani. Size önerdiğim sistemde RGB olmasına da önem verdim. Karar sizin :)

ram.PNG

Arkadaşlar d80 model yazıyor fakat fotoğraf d41 modele ait. Sipariş versem hangisi gelir?
Bir de bu ürün(1. fotoğraf) 654 TL iken, üstünde d80 fotoğrafı bulunan fakat 3000MHz olanı(2. fotoğraf) 688TL gözüküyor. Başlık yazımında hata yapılmış olabilir mi?
ram2.PNG

Eki Görüntüle 493454
Arkadaşlar d80 model yazıyor fakat fotoğraf d41 modele ait. Sipariş versem hangisi gelir?
Bir de bu ürün(1. fotoğraf) 654 TL iken, üstünde d80 fotoğrafı bulunan fakat 3000MHz olanı(2. fotoğraf) 688TL gözüküyor. Başlık yazımında hata yapılmış olabilir mi?
Eki Görüntüle 493457
Olabilir hocam açıklamaya falan da bakın bi. Bu arada sıvı soğutmalı RAMlerin bir farkı yok performans olarak. Sadece görüntü ve isim farkı var.

Arkadaşın bütçesini aşıyor. Ssdyi 240 gb ve anakartı b450 yaptığım halde böyle eğer dahada düşürülürse 300 tl gibi fark oluşabilir. Farkı ödemek arkadaşın kararı, eğer ekran kartı düşürülürse fiyat dahada düşecektir.

Dosya Ekleri

• ek1.PNG
    ek1.PNG
    25,8 KB · Görüntüleme: 58
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı