7000 TL bütçe ile İtopya'dan sistem toplama

Benin attığım sistemde kısılan bir şey yok hocam? Ayrıca attığın anakart da 3. nesil destekliyor ki desteklemese de sinerji güncelleme yapıp yollayacak. Sizin attığınız sistemde RTX 2060, Super olan versiyon değil. RX 5600 XT bile daha performanslı şuan bu ekran kartından

Benim sistemimde Sapphire RX 5700 XT Nitro+, Ryzeb 3700X, X570 Aorus Elite, HighPower 750w 80+ Gold, önerdiğim kasa ve size önerdiğim RAM olacak. Adamların işçiliğine vs bakayım ona göre tavsiye yazarım buraya. Sıcaklık değerleri konusuna gelirsek kasanın önünde 2 adet 20cm fan var 65 CFM hava akışı sağlıyor bunlar ve kasa mesh yani hava akışı çok iyi. Ayrıca fanlar adreslenebilir RGB. Anakartla kontrol edilebiliyor yani. Size önerdiğim sistemde RGB olmasına da önem verdim. Karar sizin :)
Çok teşekkürler gerçekten. Önerdiğiniz sistem çok güzel fakat Sapphire markası ile sorunu olan çok gördüm. Siz topladıktan sonra buraya yazarsanız ben de yeni bir tane toplayıp tekrar paylaşabilirim. Bu konuda profesyonel değilim pek. Daha çok benim birikimlerim ve biraz araştırmalar ile oluşturuyorum. :)

Arkadaşın bütçesini aşıyor. Ssdyi 240 gb ve anakartı b450 yaptığım halde böyle eğer dahada düşürülürse 300 tl gibi fark oluşabilir. Farkı ödemek arkadaşın kararı, eğer ekran kartı düşürülürse fiyat dahada düşecektir.
Benim attığım sistemden farkı ne? Bende 500GB SSD var ve fiyat 7050 lira.

Arkadaşın bütçesini aşıyor. Ssdyi 240 gb ve anakartı b450 yaptığım halde böyle eğer dahada düşürülürse 300 tl gibi fark oluşabilir. Farkı ödemek arkadaşın kararı, eğer ekran kartı düşürülürse fiyat dahada düşecektir.
800 TL fark ne yazık ki veremem. O yüzden birkaç şeyi 1 tık düşürüp ya da azaltıp gelecekte indirimlerde eklemeyi düşüneceğim.

Çok teşekkürler gerçekten. Önerdiğiniz sistem çok güzel fakat Sapphire markası ile sorunu olan çok gördüm. Siz topladıktan sonra buraya yazarsanız ben de yeni bir tane toplayıp tekrar paylaşabilirim. Bu konuda profesyonel değilim pek. Daha çok benim birikimlerim ve biraz araştırmalar ile oluşturuyorum. :)
Hocam öncelikle benim size tavsiye ettiğim sistemdeki ekran kartı Gigabyte OC edition. Sapphire markası size söylenenin aksine AMD ile yıllardır süren beraberliği sebebiyle en iyi ekran kartlarını yapıyor. RX 5700 XT Nitro+ sınıfın TOP seviye ekran kartı. Soğutması çok iyi. Boost clock 2010 MHZ :D Buna benzeyen Red Devil modeli var o da Türkiye’de yok. Fiyat performans ürünleri yani. Bu demek değil ki size önerdiğim ekran kartı kötü. Sizinkinin boost clocku 1900 MHZ ve güç beslemesi 8+6 pin benimkinden farklı olarak. Ayrıca 3 fanlı versiyon soğutması da sizi mutlu edecektir :)
Ürünlerin fiyatına kdv dahil değil demişsiniz.
Ürünlerin yanında yazan fiyata dahil değil dedim. Toplam fiyata KDV dahil ki fotoğrafta da yazıyor :)

Hocam öncelikle benim size tavsiye ettiğim sistemdeki ekran kartı Gigabyte OC edition. Sapphire markası size söylenenin aksine AMD ile yıllardır süren beraberliği sebebiyle en iyi ekran kartlarını yapıyor. RX 5700 XT Nitro+ sınıfın TOP seviye ekran kartı. Soğutması çok iyi. Boost clock 2010 MHZ :D Buna benzeyen Red Devil modeli var o da Türkiye’de yok. Fiyat performans ürünleri yani. Bu demek değil ki size önerdiğim ekran kartı kötü. Sizinkinin boost clocku 1900 MHZ ve güç beslemesi 8+6 pin benimkinden farklı olarak. Ayrıca 3 fanlı versiyon soğutması da sizi mutlu edecektir :)

Ürünlerin yanında yazan fiyata dahil değil dedim. Toplam fiyata KDV dahil ki fotoğrafta da yazıyor :)
Yok bana önerdiğiniz değil kendi alacağınızda Sapphire kullanacaksınız sanırım ve internette arattığımda yeşil ekran sorunu ile falan karşılaştım Sapphire 5700 XT Pulse modelinde. Sanırım driver hatasındanmış ama.

Yeni hız rekorunun sahibi diye biliyorum bu ramleri 🤔
Sizin attığınız model 3200MHZ CL16. Benim attığım da öyle. Performans olarak hiç bir fark yok.
Yok bana önerdiğiniz değil kendi alacağınızda Sapphire kullanacaksınız sanırım ve internette arattığımda yeşil ekran sorunu ile falan karşılaştım Sapphire 5700 XT Pulse modelinde. Sanırım driver hatasındanmış ama.
O driver hatası. Sapphire sağlam markadır forumda da hep sapphire tavsiye ediliyor

Pulse modellerini çoğu kişi tavsiye etmiyor ama sapphire iyi markadır ayrıca yaşanılan sorun kartın sürücüleriyle alakalı maalesef rx 5700 xt nin sürücüleri stabil değil fakat en kısa sürede bu sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı