7000 TL GTX 980 Ti Sisteme Tavsiye

ottoman_empire

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Diğer konumda resim paylaşmayı bilmediğim ve link verdiğim maalesef yöneticiler tarafından cezalandırılmışım, bu yüzden yeni konu başlığı açtım. Öncelikle bunu belirteyim...

Bir kaç sorum olacak sizlere, ilk defa bilgisayar topluyorum ve diğer konudan olsun technopat'tan olsun bir çok rehber video ve forumdan tavsiyeler aldım ve kendi bilgisayar parçlarımı topladım...

1-Bu alacağım parçalar montajda herhangi bir uyumsuzluk sorunu çıkarır mı ?

2-Alacağım güç kaynağı bu sisteme yeterli midir ?

3-Arkadaşlar herhangi bi sıkıntı çıkmaz değil mi ? Çünkü ilk defa topluyorum ve parça geldikten sonra uymayınca geri yollama vs. şeyler ile kafa ağrıtmak istemiyorum :) İlgilenen herkese teşekkürler.

EKİMANLARRRRRR.png
 
Sistem iyi. PSU'yu tavsiyem CM ile değiştirin. Seagete HDD ben tavsiye etmiyorum. WD kullanın.
 
Kasanızı ve Psunuzu biraz bütçe ayırarak yükseltmelisiniz.980ti olan bir sistemde verimi yüksek bir psu olması daha iyi olacaktır.Onun dışında HDD'yi wd alın.Kasanızı corsair serisinden bakabilirsiniz bu arada.
 
Kasa olarak aerocool ds200 , psu olarakda cooler master,seasonic,corsair ve 80+ gold sertifikalı seçmenizi tavsiye ederim. Hdd olarak WD daha iyi bir seçim olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı