7000 TL hazir sistem tavsiyesi

Osmncskn1337

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bu yılbaşı ilk sistemimi alacağım ama hala bir şeyde karar kilamadim. çünkü herkes farklı bir şey söylüyor. ozellestirmelerle beraber en fazla 7300 TL olacak şekilde bir hazır sistem önerirseniz çok sevinirim.

İstediğim bu PC'de olması istediğim bazı şeyler:
  • RTX 2060.
  • 1TB depolama alanı NVMe M.2 olursa çok iyi olur
  • Montaj bilmediğim için montajla gönderilen bir hazır sistem olmalı ve güvenilir bir site olmalı
  • 16 GB RAM.
  • Ekran kartı ve işlemci darboğaz yapmamalı
Bir de bunun yanında bu önereceğiniz hazır sistemin yanında:
  • Monitör ASUS VG24VQ kullanacağım, neden VA panel derseniz oyunda daha iyi olacağı çoğu kişi tarafından beyan ediliyor.
  • Kulaklık HyperX Cloud Stinger Core 350TL olan.
  • Mouse Logitech G203 lightsync.
Yani sizlerden isteğim en fazla 7300TL olacak şekilde hazır sistem. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Bu yılbaşı ilk sistemimi alacağım ama hala bir şeyde karar kilamadim. çünkü herkes farklı bir şey söylüyor. ozellestirmelerle beraber en fazla 7300 TL olacak şekilde bir hazır sistem önerirseniz çok sevinirim.

• RTX 2060.
  • Montaj bilmediğim için montajla gönderilen bir hazır sistem olmalı ve güvenilir bir site olmalı
  • 16 GB RAM.
  • Monitör ASUS VG24VQ kullanacağım, neden VA panel derseniz oyunda daha iyi olacağı çoğu kişi tarafından beyan ediliyor.
Klavyede de hala karar kilamadim ama G213, HyperX alloy Core, redragon vara K551, redragon indrah çok tercih ediliyor.

Yani sizlerden isteğim bir klavye tercihi en fazla 450 TL olacak şekilde bir de en fazla 7300TL olacak şekilde hazır sistem şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Kaliteli marka ve parçalar kullanarak o bütçeye sığdırabileceğinizi sanmıyorum. 1 TB NVMe SSD'ler 1100-1200 TL civarı zaten.

• RTX 2060.
  • 16 GB RAM.
Yani sizlerden isteğim en fazla 7300TL olacak şekilde hazır sistem. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Şahsen ben zamanında Cloud Stingeri 250TL'ye almıştım şuan nerden baksan 350-400TL civarında dediğin sistem zor
İtopyada en çok satılan dediğin fiyata bu var DA-SISTEM4/AMD Ryzen 3 3100/SAPPHIRE RX 5500 XT PULSE OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Herkese merhaba. Bu yılbaşı ilk sistemimi alacağım ama hala bir şeyde karar kilamadim. Çünkü herkes farklı bir şey söylüyor. Ozellestirmelerle beraber en fazla 7300 TL olacak şekilde bir hazır sistem önerirseniz çok sevinirim.

• RTX 2060.
  • 1TB depolama alanı NVMe M.2 olursa çok iyi olur.
  • Montaj bilmediğim için montajla gönderilen bir hazır sistem olmalı ve güvenilir bir site olmalı.
  • 16 GB RAM.
  • Ekran kartı ve işlemci darboğaz yapmamalı.
Yani sizlerden isteğim en fazla 7300TL olacak şekilde hazır sistem. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Neo 5T-10 | Game Garaj

RAM'den 1 adet daha, anakart H410M-K (stokta yokmuş), SSD BX500 480GB.

Hocam benim anlamadığım monitör de bütçeye dahil mi değil mi? Yoksa 7300TL'ye kulaklık, mouse, monitör ve 2060 sığdırmak biraz zor da.

Bence biraz araştırıp cevap verseniz çok güzel olur.
Neo 5T-10 | Game Garaj

RAM'den 1 adet daha, anakart H410M-K (stokta yokmuş), SSD BX500 480GB.

Hocam benim anlamadığım monitör de bütçeye dahil mi değil mi? Yoksa 7300TL'ye kulaklık, mouse, monitör ve 2060 sığdırmak biraz zor da.

Ekipmanlar dahil değil.

Bence biraz araştırıp cevap verseniz çok güzel olur.

Ekipmanlar dahil değil.

Aquarius 5T-10 | Game Garaj + benim dediğim yükseltmeler olursa daha iyi olur hocam.

Monitör olarak bütçeniz ne kadar? Kulaklık gayet iyi mouse de gayet iyi fakat VA panel oyunlarda biraz yavaş olabilir. Sanırsam en hızlı paneller TN> IPS >VA idi. VA'lar yavaş diye duymuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı