7000 TL her şey içinde bilgisayar toplama

Ne gibi iş yapıyorsunuz? Excel gibi basit uygulamalar ise isterseniz 1 hafta açık kalabilir ve parcalar gram ısınmaz. Fakat eğer 14 saat boyunca işlemciyi veya herhangi bir parçayı %100 kullanacak bir program kullanacaksanız bunu belirtin ki ona gore cevaplayalım. Dediğim gib sadece basit işler için açık kalacaksa sadece bosa para vermiş olursunuz sıvı sogutmalı RAM'e veya sıvı soğutma sistemine.

Hayır kod yazılacak kodlama dilleri yani kısaca bayağı çalışacak eski bilgisayar kapanıyordu hemen onun için soruyorum yani basitce söyle akşama kadar kod yazacağım arkada milyonlarca sekme açan birisi olduğum için soruyorum şimdiden teşekkürler. 🙃

Hayır kod yazılacak kodlama dilleri yani kısaca bayağı çalışacak eski bilgisayar kapanıyordu hemen onun için soruyorum yani basitce söyle akşama kadar kod yazacağım arkada milyonlarca sekme açan birisi olduğum için soruyorum şimdiden teşekkürler. 🙃
Abicim yazsana sen onu baştan. Adamlar oyun bilgisayarı olarak anlamış herkes ekran kartına abanmış. Senin için işlemci ve disk önemli daha çok. Bu arada itopya gibi siteler yerine technopat kanalının çektiği rehberlerle beraber kendiniz toplamanızı tavsiye ederim. Daha ucuza gelir ve tecrübeniz olur hiç olmazsa. Ben parçaları tek tek yazıp kodlama için sistem önereceğim az sonra.
Amd R5 3600 - 1600 tl
Arctic freezer 34 Esports DUO - 420tl
Gskill ripjaws siyah 8×2 3200mhz - 550 tl
Gigabyte b450m S2H - 500 tl
GTX 1650 SUPER GAMING X - 1800tl
Dark Guardian PRO Mesh - 600 tl

Fsp Hydro600 600w 80+ bronze - 500tl
500 GB WD Blue - 150tl
Kingston A400 480 GB - 450 tl
Bunlar 6500 tuttu, 1000 lira aksesuar ve monitöre kaldi. Yalnız siz 14 saat kodlama açık kalacak dediniz fakat konu açarken oyun bilgisayarı yazmışsınız. Bu attığım kasa kodlama vs. İçin gercekten ideal yalnız oyun için gereksizdir. Lutfen birdaha konu açarken gerekli bilgileri verin aksi takdirde ceza yersiniz.

Son düzenleme:
Abicim yazsana sen onu baştan. Adamlar oyun bilgisayarı olarak anlamış herkes ekran kartına abanmış. Senin için işlemci ve disk önemli daha çok. Bu arada itopya gibi siteler yerine technopat kanalının çektiği rehberlerle beraber kendiniz toplamanızı tavsiye ederim. Daha ucuza gelir ve tecrübeniz olur hiç olmazsa. Ben parçaları tek tek yazıp kodlama için sistem önereceğim az sonra.
Amd R5 3600 - 1600 tl
Arctic freezer 34 Esports DUO - 420tl
Gskill ripjaws siyah 8×2 3200mhz - 550 tl
Gigabyte b450m S2H - 500 tl
GTX 1650 SUPER GAMING X - 1800tl
Dark Guardian PRO Mesh - 600 tl

Fsp Hydro600 600w 80+ bronze - 500tl
500 GB WD Blue - 150tl
Kingston A400 480 GB - 450 tl
Bunlar 6500 tuttu, 1000 lira aksesuar ve monitöre kaldi. Yalnız siz 14 saat kodlama açık kalacak dediniz fakat konu açarken oyun bilgisayarı yazmışsınız. Bu attığım kasa kodlama vs. İçin gercekten ideal yalnız oyun için gereksizdir. Lutfen birdaha konu açarken gerekli bilgileri verin aksi takdirde ceza yersiniz.
Teşekkür ederim.🥰

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı