7000 TL klavye önerisi

Basit seven biriyim. Peki jet75 mi daha iyi MCHOSE Ace68 Air mı? Kalite ve katman farkında hangisi daha iyidir?

Kaliteleri denk katmanlarida denk, boyut ve tasarim farki var. Butcedeki mekanikler kalite, yalitim gibi konularda çok daha iyidir. Hard fps oyuncusu degilsen manyetik hicbir isine yaramayacak nerdeyse.

Kaliteleri denk katmanlarida denk, boyut ve tasarim farki var. Butcedeki mekanikler kalite, yalitim gibi konularda çok daha iyidir. Hard fps oyuncusu degilsen manyetik hicbir isine yaramayacak nerdeyse.
Bunu eskiden ben de destekliyordum ama her switchi tek tek özelleştirebilmek bence paha biçilemez bir şey. Oyun oynasam bile kullanırım. İstediğin kadar profil oluşturabiliyorsun kendine. Nasıl rahat edersen öyle ayarlıyorsun.

Şimdi bu klavyeye bu parayı verirsem kendimi enayi gibi hissedeceğim o yüzden MCHOSE Ace68 Air düşünüyorum. Gasket Mount nedir var mı ace68 Air da?

Bu butcedeki hicbir manyetikte gasket mount yok, daha yumusak ve iyi bir yazim hissi saglar klavyeye esneklik verdigi icin gasket mount, silikon contalama kullanilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı