JusTaUseR
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
@JusTaUseR attığınız anakartın direkt 3. nesil desteği yok.
Ekran kartı desteklenen kalınlığı geçiyor ama daha kalın kartlar sokan gördüm eklemek istedim.
Pardon hocam hiç dikkat etmemişim.
Kasayı çok ucuzua buldum ama uymuyorsa daha büyüğüne bakılabilir. Bir de anakart olarak B450I Aorus Pro Wi-Fi ya da B450 ıtx/ac modeline bakılabilir. Kasa olarak da Cooler Master'in ITX kasası alıabilir. Eğer cooler masterin kasasını alırsanız PSU olarak Sharkoon shP650 V2 alınabilir. Kasanın ön tarafında 92mmlik bir fanla geiyor yan taraflara ekstra 6 fan takılabilir. Tüm sıvı soğutmaları da destekliyor.
Bütçeyi aşarsa da SSD'yi 500 GB yapabilirsiniz.
Ürünler:

Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Cooler Master Haf Stacker 915 HAF-915R-KKN1 Mini ITX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Cooler Master Haf Stacker 915 HAF-915R-KKN1 Mini ITX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Gigabyte B450I AORUS PRO Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Mini ITX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450I AORUS PRO Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Mini ITX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asrock Fatal1ty B450 Gaming ITX/AC AMD AM4 DDR4 Mini ITX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asrock Fatal1ty B450 Gaming ITX/AC AMD AM4 DDR4 Mini ITX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.