7000 TL m-ITX oyuncu kasası toplama

Bütçe
7000
@JusTaUseR attığınız anakartın direkt 3. nesil desteği yok.

Ekran kartı desteklenen kalınlığı geçiyor ama daha kalın kartlar sokan gördüm eklemek istedim.

Pardon hocam hiç dikkat etmemişim.
Kasayı çok ucuzua buldum ama uymuyorsa daha büyüğüne bakılabilir. Bir de anakart olarak B450I Aorus Pro Wi-Fi ya da B450 ıtx/ac modeline bakılabilir. Kasa olarak da Cooler Master'in ITX kasası alıabilir. Eğer cooler masterin kasasını alırsanız PSU olarak Sharkoon shP650 V2 alınabilir. Kasanın ön tarafında 92mmlik bir fanla geiyor yan taraflara ekstra 6 fan takılabilir. Tüm sıvı soğutmaları da destekliyor.
Bütçeyi aşarsa da SSD'yi 500 GB yapabilirsiniz.
Ürünler:

Ekran kartı sığmıyorsa kasa mecbur büyük alınmalı. PSU olarak düşük bütçede pek iyi modeller bilmiyorum. Bir yerde önerilmişti ben de o yüzden önerdim. Sizin öneriniz nedir PSU olarak?

Ekran kartı sığmıyorsa kasa mecbur büyük alınmalı. PSU olarak düşük bütçede pek iyi modeller bilmiyorum. Bir yerde önerilmişti ben de o yüzden önerdim. Sizin öneriniz nedir PSU olarak?
Ekran kartı konusu ilginç mesela bu kartın sığmaması gerek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

550W olsun Cooler Master MWE olsun çok daha iyi.

SHP eski Corsair VS serisi kullanıyor önermeme sebebim o.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı