7000 TL monitör dahil sistem toplama

H410M-K'da M.2 yuvası yok diye biliyorum, ayrıca H410M-H'de RGB girişi de M.2 yuvası da var, H410M-H tavsiye ederim.
Ekran kartını GameGaraj'dan Inno3D modeliyle değiştirebilirsiiniz;
Buradan artan parayla SSD'yi DRAM bulunduran SanDisk Ultra 3D ile değiştirebilirsiniz, hatta kasayı da Zalman N5MF/DarkFlash Aquarius yapabilirsiniz.

H410M-K'da M.2 yuvası yok diye biliyorum, ayrıca H410M-H'de RGB girişi de M.2 yuvası da var, H410M-H tavsiye ederim.
Ekran kartını GameGaraj'dan INNO3D modeliyle değiştirebilirsiiniz;
Buradan artan parayla SSD'yi DRAM bulunduran SanDisk Ultra 3D ile değiştirebilirsiniz, hatta kasayı da Zalman N5MF/DarkFlash aquarius yapabilirsiniz.

Anakartı değiştireceğim
Ekran kartını da değiştireceğim.
SSD hakkında kronik sorunlu diyorlardı pek bilmiyorum ama.

SSD hakkında kronik sorunlu diyorlardı pek bilmiyorum ama.
SSD Plus modeliyle karıştırıyorsunuz, Ultra 3D modeli gayet kaliteli bir model, alabilirsiniz sıkıntı olmaz. Hatta şu sıkıntılı SSD'lerin olduğu konuyu da bırakayım aşağıya. Kasa değişikliğine de gidebilirsiniz, tam hesabını yapmadım ama aşağı yukarı aynı fiyata gelecektir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun darısı başıma :D .
RAM olarak 15TL fazla verip bunu tercih edebilirsiniz:
Diğer modelleri de @Rambo Okan Güler un dediği gibi yapın.
Sorunlu olan modeli SanDisk Plus olani.
Bu Ultra modeli ve DRAM bulunduruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı