7000 TL monitör dahil sistem toplama

5600XT daha iyi.

Arada çok az fark var oyunlarda FPS olarak bazen 5600 XT bazen RTX geçiyor ancak DLSS ve RTX teknolojileri olduğu için bence RTX 2060 daha önde ki AMD'de sorun yaşanabiliyor Intel işlemcilerle kullanınca bazen ancak sorun kalktıysa bile dediğim alanlardan dolayı 2060 önde diye düşünüyorum.

Arada çok az fark var oyunlarda FPS olarak bazen 5600 XT bazen RTX geçiyor ancak DLSS ve RTX teknolojileri olduğu için bence RTX 2060 daha önde ki AMD'de sorun yaşanabiliyor Intel işlemcilerle kullanınca bazen ancak sorun kalktıysa bile dediğim alanlardan dolayı 2060 önde diye düşünüyorum.

RTX performansı 2060'ta düşük DLSS daha adam akıllı yaygın bile değil.

Önerim şu an sistem almayın çünkü normalde RTX 2060 sistem toplanıyor o fiyata (kendim hesapladım)

Maalesef aynı parçaları Akakçe'den de bak istersen ayrı ayrı almaya kalksan ve 2060'ı da Zotac'den alsan bile daha ucuza bulamıyorsun. Siz nereden bakarak hesapladınız bilmiyorum ancak ben daha öncesinde denemiştim.

Maalesef aynı parçaları Akakçe'den de bak istersen ayrı ayrı almaya kalksan ve 2060'ı da Zotac'den alsan bile daha ucuza bulamıyorsun. Siz nereden bakarak hesapladınız bilmiyorum ancak ben daha öncesinde denemiştim.

2020 Nisan Mayıs gibi bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam. İmzamdaki sistem 6500 gibi bir fiyata gelmişti. (MONİTÖR DAHİL DEĞİL)

2020 Nisan Mayıs gibi bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam. İmzamdaki sistem 6500 gibi bir fiyata gelmişti. (Monitör dahil değil)

O zaman doğrudur fakat ben 2 hafta önce aldım bilgisayarımı ve araştırma aşamasında ayrı toplamayı denerken 7000 TL'ye denk geliyordu sistem fiyatı (ve sistemin 7000 tl olması için RTX 2060 Zotac koymalısınız kasaya, benim aldığım hazır sistemde ROG stix var ve 7500TL) yani biraz zor ki şu anda fiyatlar daha da yükselmiş bile olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı