7000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öneriler doğrultusunda birkaç değişiklik yaptım.

SSD: Western Digital 480 GB Green WDS480G2G0B M.2 SATA 3.0 SSD Fiyatlarý, Özellikleri ve Yorumlarý | En Ucuzu Akakçe

Kasa:

Ekran Kartı:

Diğerleri aynı kalacak. Bir sıkıntı çıkarır mı?

INNO3D gayet iyi bir markadır. 600 TL fazla verip MSI almanıza değmez.

Şahsen amd kullanmanı tavsiye ederim. Şuan 1080p de full grafiklerde oynayamayacağın oyın olmaz. Bende rx590 nitro+ var. Performans olarak 1060 dan üstün 1070 e yakın. İnternet üzerinden 1800 Tl ye aldım bir incele derim. Bu şekilde masrafınıda azaltmış olursun.
150-200TL verip daha yeni ve güçlü ekran kartı alınmalı. GTX 1660 Ti varken RX590 Nitro+ alınmaz.
Karşılaştırma videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı oyunlarda 25-35FPS bile fark yaranıyor.

150-200TL verip daha yeni ve güçlü ekran kartı alınmalı. GTX 1660 Ti varken RX590 Nitro+ alınmaz.
Karşılaştırma videosu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı oyunlarda 25-35FPS bile fark yaranıyor.

İyi hoşda milletin cebinde para varmı okadar? Herkes onun yerine bunu alsaydın o alınmaz fikan yazıyor. Bugünlerde orta halli bir bilgisayar bile 6000 7000 tl şahsen ben amd den çok memnunun açamadığı oyun yok fps değerleride güzel. Burası türkiye arkadaşlar, bu sitelere giren herkesin cebinde 10k 15k bütçe yok bunuda bilerek yorum yapın. İnsanlar f/p arıyor. Ayrıca ucuz ve 2. Eli kolay satılan bir kart paran birikince yenisini alır bunuda satarsın. Hemen kestirip atmayın lütfen

İyi hoşda milletin cebinde para varmı okadar? Herkes onun yerine bunu alsaydın o alınmaz fikan yazıyor. Bugünlerde orta halli bir bilgisayar bile 6000 7000 tl şahsen ben amd den çok memnunun açamadığı oyun yok fps değerleride güzel. Burası türkiye arkadaşlar, bu sitelere giren herkesin cebinde 10k 15k bütçe yok bunuda bilerek yorum yapın. İnsanlar f/p arıyor. Ayrıca ucuz ve 2. Eli kolay satılan bir kart paran birikince yenisini alır bunuda satarsın. Hemen kestirip atmayın lütfen
100 tl fazla verip niye daha iyisini almasın ? Alınımızda enayi mi yazılı ? AMD öyleymiş, şöyleymiş. Öyle kaliteli ve köklü bir firmaki, 2 yıldır "Wattman" hatasını çözemiyor. Sürekli görüyoruz forumlarda hata yaşayan kişileri, en yaygını da RX 570 "Wattman ayarları sıfırlandı" problemi.

100 tl fazla verip niye daha iyisini almasın ? Alınımızda enayi mi yazılı ? AMD öyleymiş, şöyleymiş. Öyle kaliteli ve köklü bir firmaki, 2 yıldır "Wattman" hatasını çözemiyor. Sürekli görüyoruz forumlarda hata yaşayan kişileri, en yaygını da RX 570 "Wattman ayarları sıfırlandı" problemi.
1799 tl rx590 2200-2500 tl 1660ti. Arkadaş zaten ekran dahil 7k liralık sistem danışmış. Ben önerimi sundum gerisi beni ilgilendirmez amd idi nvidia idi tartışmicam.

1799 tl rx590 2200-2500 tl 1660ti. Arkadaş zaten ekran dahil 7k liralık sistem danışmış. Ben önerimi sundum gerisi beni ilgilendirmez amd idi nvidia idi tartışmicam.
Tartışılcak bir şey yok zaten. GTX 1660Ti 1950 TL. RX590’dan kat kat iyi. Amd ekran kartı almak için bi sebep yok. Bütçe yeterli çünkü. İşlemciyi Ryzen 5 2600 yapar bütçe denklenir.

Tartışılcak bir şey yok zaten. GTX 1660Ti 1950 TL. RX590’dan kat kat iyi. Amd ekran kartı almak için bi sebep yok. Bütçe yeterli çünkü. İşlemciyi Ryzen 5 2600 yapar bütçe denklenir.
Tabi bu şekilde daha uygun olur. Bende mesela 7k bütçeli sadece kasa topladım profilimde konusunu açtım mecburen Nitro+ aldım.

10 fps fark için fazladan para vermeye değer mi sizce ?
Bir de inno3d harici hangi marka 1660ti 1950₺ fiyatı var gösterir misiniz ?

10 fps fark için fazladan para vermeye değer mi sizce ?
Bir de inno3d harici hangi marka 1660ti 1950₺ fiyatı var gösterir misiniz ?
Benim hatam ekran kartını almadan önce bu foruma danışmamam oldu. Pişman değilim yinede iyi bir ekran kartı aldığı düşünüyorum ama seninde dediğin gibi daha uyguna 10 15 fps az veren ekran kartıda alabilirdim. Yani 4k Ultra ayarlarda 70 80 fps almalıyım diyenlerden değilim.

Tabi bu şekilde daha uygun olur. Bende mesela 7k bütçeli sadece kasa topladım profilimde konusunu açtım mecburen Nitro+ aldım.
Sizin sistem gayet güzel ilerleyen zamanda bütçeniz olursa ekran kartını satıp üst modelini alabilirsiniz 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı