7000 TL Monitör dahil sistem toplama

rx5700 ler rtx2060a göre daha yüksek fiyatlı duruyor msi rtx 2060 ventus modeli daha uygun gibi. Bütçeyi biraz sıkmam lazım arkadaşlar nerden kısarsam kardır. Bu arada atılan monitörlerden viewsonic monitör çok iyi duruyor ama tn panele sahip olması sorun değil mi? monitörle ilgili sadece bu sorun kaldı kafamda yoksa viewsonicte karar kıldım
TN değil VA panel. Bence bütçen tam 7000 ise 2600x'i 2600 yap ama ekran kartını rx 5700xt al. Aşağıdaki videoda gördüğün üzere 5700xt 2060' a fark atıyor ve 2070' i geçiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten de öyle ama 7000 in üstüne çıkmam imkansız o nedenle rx5700 zor gibi çünkü 300-400 tl fark ediyor arada. Battle gold kasada da anakart bir seviye daha iyi olsa kesinlikle alırdım ama gigabyte b450m s2h anakart hakkında kötü yorumlar okudum o yüzden biraz çekiniyorum o anakarttan.

Gerçekten de öyle ama 7000 in üstüne çıkmam imkansız o nedenle rx5700 zor gibi çünkü 300-400 tl fark ediyor arada. Battle gold kasada da anakart bir seviye daha iyi olsa kesinlikle alırdım ama gigabyte b450m s2h anakart hakkında kötü yorumlar okudum o yüzden biraz çekiniyorum o anakarttan.
Ben ssd'yi eklemeyi unutmuşum düzelttim. Bak bence 2600 yapıp 5700xt koysan bile 6870 civarı yapıyor.

Ben ssd'yi eklemeyi unutmuşum düzelttim. Bak bence 2600 yapıp 5700xt koysan bile 6870 civarı yapıyor.

senin sistemden hdd yi kaldırıp ssd yi 480-520gb civarlarına getirebilirim çünkü evde 1 tane harici diskim var gerekirse bazı depolamaları ona yapabilirim.

peki kasa hakkında ne düşünüyorsunuz coolermaster masterbox lite 5 600w 80+ almaya karar verdim 600 w r5 2600 ve rx5700 veya rtx 2060 lı sisteme güç vermek için yeterli mi? henüz ekran kartına karar veremedim 'bütçe nedeniyle çünkü bu bütçeye klavye ve kulaklık da dahil olacak
Arkadaşlar vatan bilgisayardaki indirimleri kaçırdım maalesef. Bu nedenle Webtekno nun battle bronze kasasını almayı düşünüyorum. Ama ekran kartını araştırdığımda sıcaklığının 80° ye ulaştığını söyleyenler var. Videoda 75-79° arasında gidip geliyordu. Nvidia nın sitesinde kartın maks sıcaklık dayanımı 88° yazıyor bu bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı